Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek átlagban ilyen sorrendben lehetnek az igényeik?
1. Külső
2. Pénz, egzisztencia
3. Férfiasság, magabiztosság, határozottság
4. Jó legyen az ágyban
5. Őszinte megbízható hűséges
6. Értelmes legyen lehessen vele jókat beszélgetni
7. Érzelmes kedves aranyos
Igen, kérlek, pontosan így van
22/L
Az én sorrendem ilyen:
1. Őszinte,megbízható,hűséges
2. Értelmes legyen, lehessen vele jókat beszélgetni
3. Férfiasság,magabiztosság,határozottság
4. Érzelmes,kedves,aranyos
5. Jó legyen az ágyban
6. Külső
7. Pénz,egzisztencia (van saját munkám, nem kell hogy eltartson, de magát birja ellátni. Fontos az is hogy igényes legyen tehát ne csak egyszer fürödjön hetente.)
Nem lehet átlagot hozni ezek sorrendjéről, mert lehet, hogy átlagban mindenki ezeket figyeli, de az, hogy melyik milyen mértékben fontos számára, már nem biztos, hogy ennyire jól behatárolható és átlagolható.
Mondjuk, mondhatok én akármit, ha valaki már eleve így teszi fel a kérdést, azoknak "a nők átlagban" mind ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan tulajdonságaik vannak és ugyanolyan szalagról ugranak le a gyártás során, mint bármelyik Barbie-baba.
Az én sorrendem:
1.Kisugárzás(külső). Nem kell feltétlen jóképűnek lennie, csak legyen szimpatikus.Az sem baj, ha 165 cm
2.Legyen értelmes!!!
3.Legyen férfias és határozottm de nem erőszakos
4.Jó legyen vele a szex
5.Megbízható(nem hazug és nem rosszfiú/bűnöző)
6.Pénzügyileg: ne legyen túl sok pénze, bővel elég, ha 150-200 ezer a havi netto jövedelme, tehát ne legyen munkanélküli. Nem fontos, hogy legyen lakása.
Ezek mellett ami nekem a legfontosabb, hogy ne legyen rendszeres alkoholfogyasztó, lehetőleg ne dohányozzon és ne legyen drogos sem.
De mivel gyerekem van, így egy ilyen pasit is maximum csak az álmomban fogok találni.
Ez mindenkinel valtozik.
Off: csinalnatok egy ilyen atlagos listat arrol is, hogy a ferfiaknak mi a fontos. Tenyleg kivancsi vagyok.
Hát, ez azért nem ennyire egyszerű.
A külső (és minden, ami ehhez kapcsolódik) azért lehet elől, mert ezt látjuk először (ha nem vagyunk vakok), ha valakivel személyesen találkozunk.
Most a netes ismerkedést én hadd ne hozzam ellenpéldának, mert én már kinőttem abból, hogy beleszeressek pár sorba, ráadásul ha nem látom a másikat élőben, akkor bármit odahazudhat, nem tudom lecsekkolni, tehát a személyes találkozás sokkal többet számít, jobban fel tudom mérni, hogy mennyire őszinte a másik fél, és mennyire passzolhatunk össze, látom a mozdulatait, a viselkedését, hallom a hangját, érzem a szagokat/illatokat.
Ha ez az összkép taszít (bármi okból), akkor abból nem lesz párkapcsolat, de ha arra mindkettőnk nyitott, lehet haveri kapcsolat.
A pénz olyan tekintetben számíthat, hogy meg kell élni. Ez a felnőtt kategória, nem vagyunk már eltartott tinik egy idő után, megtanuljuk, mennyi az annyi, mibe kerül a megélhetés, számlákat kell fizetnünk. Ezzel sajnos vagy nem sajnos muszáj kalkulálni. Ahogy a férfiak sem akarnak egy rajtuk élősködő nőt, aki elvárja, hogy alá tegyenek mindent, miközben ő csak beleül a készbe, ezzel a nők sincsenek másképp, és azért olyan világot élünk, hogy férfiak és nők egyaránt dolgoznak.
Egy férfi meg legyen férfias, hiszen nem nő, hanem férfi.
A többit nem emelném ki külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!