Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek átlagban ilyen sorrendben lehetnek az igényeik?
1. Külső
2. Pénz, egzisztencia
3. Férfiasság, magabiztosság, határozottság
4. Jó legyen az ágyban
5. Őszinte megbízható hűséges
6. Értelmes legyen lehessen vele jókat beszélgetni
7. Érzelmes kedves aranyos
Pont visszafelé sorrendbe, ahogy írtad. Bár nem ebben a sorrendben derülnek ki rólad a tulajdonságaid, de hidd el egy fontosabb a belbecs a tartós kapcsolathoz, mint a külső vagy a pénz. Ráadásul a két utóbbi múlandó a jellemvonások állandóak.
Persze, azon is múlik, milyen kapcsolatra vágysz.
Húsz éves kor alatt:
1. Külső
2. Külső
3. Külső
4. Külső
5. Külső
6. Külső
7. Külső
Néhány évvel később:
1. Külső
2. Külső
3. Külső
4. Külső
5. Külső
6. Külső
7. Pénz
Sok-sok évvel később:
1. Egyáltalán legyen valaki
13-s hát ebben is van valami. Bár tényleg hülye kérdés. Mondom én nőként.
Szóval: 1 humor
2 humor
3 humor
4 humor
5 humor
6 humor
7 humor
8 az összes többi együtt egyszerre
Az értelmesnek mondható válaszokból az jön le megint, hogy a külső nem lényeges túlságosan, inkább legyen rendes, megbízható valaki ahhoz, hogy nője legyen. Akkor miért van az, hogy a "jó pasik" közül a paraszt, félrekúrós, hazudósnak is állandóan vannak barátnőik és a kevésbé jól kinézők alig találnak maguknak valakit, ha találnak is akkor is kevés esetben szép lányt? Nem magamból indulok ki, hogy ne azt mondjátok, hogy itt nyafogok. De az ismerőseim között a jól kinéző a fullos csajokat dugja, hetente másikat és veri át. Azok a srácok akik meg nem ilyen ideál kinézetűek viszon egész rendes emberek, alig találnak valakit. Ha sikerül is nekik az több év után van.
Tehát, szerintem ilyen helyeken amiket leírnak az szöges ellentéte a valóságnak. Ez a rangsor is baromság, de az is, hogy az emberi értékek lennének előtérbe helyezve férfi keresésnél. Nem mindenkire értem ezt, de a többségnél ez van. Ki kell menni az utcára, szét kell nézni az egyetemen stb.
Nem csinálok ebből gondot, problémát, ez egy ilyen dolog. De, ha nőt akar valaki akkor jól jár, ha jól néz ki.
Nálam:
Őszinte megbízható hűséges
Értelmes legyen lehessen vele jókat beszélgetni
Külső
Érzelmes kedves aranyos
Férfiasság, magabiztosság, határozottság
Pénz, egzisztencia
16-s! Többen is írták, attól függ hogy, milyen kapcsolatot akarsz. Ha egy numera is jó, ott elég a jó külső és a pénz némi határozottsággal, rámenősséggel. Ha ennél többre vágysz, oda kell némi pozitív jellemvonás is. Jó kapcsolatot találni, kiépíteni és megtartani belefektetett idő és energia nélkül nem megy.
Egyébként szinte az összes összetevő játszik, a fontossági sorrend változhat.
Én nem mondom, hogy nem számít a külső, és bevallom, hogy a szépeknek többet elnézek! Gyarló vagyok! :) DE mondjuk megcsalást egy adonisznak sem!!!
A külső nem a legfontosabb, de vonzalom nélkül megette a fene az egészet. :( Abból nem lesz hosszútávú kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!