Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Buliknak ismerkedésnél miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliknak ismerkedésnél miért az az első kérdésük a nőknek hogy mit dolgozok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 19:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Oldani akarják a hangulatot.
2016. szept. 25. 19:45
 2/25 anonim ***** válasza:
13%
Voltam egyszer rapid randin, 17 hölggyel beszéltem, mind harminc felett. Egy volt köztük csak, aki nem azzal kezdte, hogy mivel foglalkozom. Ebben a korban tényleg már csak azt nézik, ki tudná eltartani és egy pár évig el tudná-e viselni cserébe az adott férfit (utána úgyis lapátra tesznek).
2016. szept. 25. 19:51
 3/25 anonim ***** válasza:
69%
Mit lehetne kérdezniük egy idegentől? Mivel kéne indítaniuk? Vlmi semleges témán el kéne indulni..
2016. szept. 25. 19:52
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

" ki tudná eltartani és egy pár évig"

Vagy esetleg egy diplomás hölgy nem akar olyan társat, akinek még érettségije sincs.

2016. szept. 25. 19:53
 5/25 anonim ***** válasza:
15%
például: Te is ebben a buliban voltál ma este? Jééé :D
2016. szept. 25. 19:54
 6/25 anonim ***** válasza:
49%
Mégis mit kérdezzenek? Én pl nem szívesen randiznék egy utcaseprővel vagy BKK ellenőrrel.
2016. szept. 25. 19:54
 7/25 anonim ***** válasza:
86%

Ahh, "imádom", hogy már ebből is problémát csinál egy-két pasi.

Én már konkrétan alig merek kérdezni valamit, mert rögtön kiforgatjátok. (tisztelet a kivételnek)

Amúgy tőlem is az első körben szokták megkérdezni a pasik, hogy mit dolgozom. Mikor munkanélküli voltam, akkor ment a szájhúzogatás, hogy akkor én most vele akarom magamat eltartani, stb...

Mikor egy fagyizóban dolgoztam, akkor meg ment a lenézés, hogy csak ez.

Amikor pár évre rá megkérdezték tőlem, hogy mit dolgozom és közöltem, hogy saját illetve családi vállalkozásban tevékenykedem, akkor meg az volt a baj, hogy nem ütik meg nálam anyagiakban a mércét.

Hmmm, ki érti az embereket?!

2016. szept. 25. 19:55
 8/25 anonim ***** válasza:
19%
6# nincs is ezzel semmi baj, én értékelem, ha egy nő azonnal tisztázza, kit keres és miért. Ezzel csak az én dolgomat könnyíti meg, egyből tudom, kit kell kerülnöm.
2016. szept. 25. 20:05
 9/25 anonim ***** válasza:
Vannak srácokban is ilyenek. Évek óta nem láttam az exemet (szerelmes voltam belé), s egyik reggel összefutottunk, röviden annyit kérdett a köszönés után, hogy mit dolgozok :)
2016. szept. 25. 20:08
 10/25 anonim ***** válasza:
67%
Valamin csak el kell indulni, és a munka elég jelentős az ember életében. Plusz engem érdejelni szokott, ki miért választotta az adott szakmát, mit szeret benne, mit utál benne stb... Nem kell mindent kiforgatni.
2016. szept. 25. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!