Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliknak ismerkedésnél miért az az első kérdésük a nőknek hogy mit dolgozok?
nem hulye o. total jo mondja az ember, atol hogy te eltartod magad meg van egy csomo penzed, az nem jelenti hogy az osszes no olyan.
masreszt, ha ismerkedik az ember, nem kell mindgyart a munkarol beszelni. aszem hogy van sok jobb tema atol h: mit dolgozol, mennyit keresel? dolgozol e egyaltalan, szuleidel elsz meg te szerecsetlen?
ha eloszor latok valakit az eletembe nem ugy beszelek vele mindha mar az eletem terveznem vele....
Utolsó a van egy csomó pénze és aranyásó haszonleső között még azért van pár átmenet :)
Lehet nincs csomópénze, és nagyon jól fizető szakmája, de attól még nem kell egyből leminősíteni az adott lányt. Ha teszem azt fodrász üzlete van, amiből megél de nem dőzsöl akkor már a pénzre utazik?
Ahogy írtad van ilyen-olyan nő is. Ezért nem kellene egy kérdéséből beskatulyázni senkit.
Egyébként tőlem is szokták kérdezni, én nő vagyok.
Soha nem fordult meg a fejemben, hogy ez esetleg probléma. Kíváncsi rá, és?
Én is megkérdezem,ha nem tudom és érdekel. Azt hiszem ez se nem sértő, se nem intim kérdés.
Lassan már komolyan mindenen kiakadnak az emberek. Egyszer a külső számít dolgon megy a cirkusz, most a kíváncsiságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!