Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliknak ismerkedésnél miért az az első kérdésük a nőknek hogy mit dolgozok?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 19:44
11/25 anonim válasza:
Azért, mert egyrészt van jelentősége, másrészt meg van miről beszélgetni. Nyilván azt is megkérdezik, mit szeretsz csinálni szabadidődben, már ha olyan szerencsétlen vagy, hogy nekik kell kérdezgetniük téged.
12/25 anonim válasza:
Mondd hogy semmi közöd hozzá és küldd el őket.
13/25 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi idős a nő, és milyen hangszínnel mondja. vagy ha fiatalabb, és csak úgy mellékesebben mondja, akkor valszeg csak témát dob fel, érdeklődik, de csak kiváncsiságból, nincs jelentősége a dolognak. Míg a 30 hoz közelítőek inkább rakják fel célzottan, mert itt verebet keresnek már, aki majd eltartja őket.
14/25 anonim válasza:
Pontozzatok le nyugodtan, látom fáj az igazság :)
Vagy most ha nem is konkrétan azért kérdezitek, de azért más lenne a reakciótok, ha azt mondja pl. hogy ügyvéd, mint hogy azt, hogy árufeltöltő...
15/25 anonim válasza:
"Te is ebben a buliban voltál ma este? Jééé :D"
Ha ilyet mondana totál hülyének nézné, mivel akkor, ott, mindketten ugyanabban a buliban vagytok. :D
16/25 anonim válasza:
Hahaha de sok okos ferfi van itt. En biztos masba futottam bele, az ex pasim total kipitsazott, egyutt eltunk es odalett mindenem: porszivom, laptopom, hangfalaim, napozoagyam, konyhai cuccaim (edenyek, tanyerok, poharak, evoeszkozok, villanysuto stb) a kocsi uzembentartasanak a fele, teli/nyari gumik, melylada, bele magno es meg sorolhatnam.. Nem erdekel kinek mi az ertek, nekem ezek voltak a kincseim amiknek kokemeny munkaval keresnem meg az arat!!! Mindenem odalett!!! Nem csak a nok hajtanak a penzre!!!
17/25 anonim válasza:
Ha meg elmondanám mi vagyok akkor azt mondanák hogy gyilkos meg erőszakos.Meg a saját embereim csak zászlók a térképen.Vagy megijednének a felelösségtől hogy komoly pozicióban ténykedek és félnének a bosszútól.Néha nem jó tisztnek lenni..
18/25 anonim válasza:
Szerintem ez az egyik leggyakoribb randikérdés. Biztos van, akit a pénz érdekel, de sok nő egyszerűen azért kérdezi ezt, mert ez hagyományozódik a kultúrában. Ha egy társaságba új ember kerül,attól is ezt kérdezi a legtöbb ember: mivel foglalkozik.
19/25 anonim válasza:
64%-os okostojás. Nem azért vagy lepontozva mert fáj az igazság, hanem mert hülye vagy. Szerinted egy nő= önmagát eltartani képtelen ember??? Gyanítom sokuk többet keresnek nálad, de ne zavarjon. Másszatok már ki a századfordulós időkből, mikor egy nő még a férfitól függött, és nélküle nem volt képes semmire. Nézz már be egy munkahelyre te agyoniskolázott, dolgoznak a nők és a férfiak is. Tehát ha arra kíváncsi mit dolgozol, az csak egy beszédtéma. De ha te ilyen paranoid vagy, akkor ne ismerkedj, mert biztos mindenki a te pénzedre utazik. Igen ha egy orvossal beszélgetsz épp tuti ő is, meg a 2 nyelven beszélő közgazdász is :D
20/25 anonim válasza:
Egy vadidegennel mégis miről lehet első körben beszélgetni? Ha olyan korban van, az emberek többsége vmit dolgozik, és igenis sokat meg lehet tudni a foglalkozásból, ill. arról, HOGYAN mesélsz a munkádról - és nem, nem a fizetésre értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!