Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jól érzem magam 30-35 éves szingliként típusú nők majd 50 éves kor felett fognak szenvedni a magánytól?
Nem, hanem elnézve elgyötört sorstársaidat akik az úgynevezett kapcsolatokban sínylődnek, hálát adsz az égnek hogy te nem úgy élsz.
A gyerekszülést, gyerekezést sajnálhatod kicsit, azért az nagy élmény, de minden másra ott a...(tetszés szerint kitöltendő).
Jobb lenne, ha ezek a nők is szültek volna huszonévesen 2-3 gyereket egy olyan pasitól, aki azóta hetedhét országon is túl jár, és itt nyavalyognának, hogy kevés a gyerektartás, meg hogy a kutyának se kellenek?
Éljék csak az életüket, ne maradjanak ki semmiből, aztán ha lehiggadtak, úgysem lesznek magányosak. Márcsak azért sem, mert a "jól érzem magam" típusú nők vidámak, nyitottak, közvetlenek, stb...
Nem kell értük aggódnod, drága Kérdező, jól ellesznek ők ezután is. :)
34 évesen lettem "szingli", válás után, két gyerekkel.
És az a helyzet, hogy marha jól érzem magam egyedülállóként. Vannak barátaim, van családom, jól kijövök a kollégákkal, és egyáltalán nem szenvedek, főleg nem a magánytól.
A barátnőm is hasonszőrű, csak ő már 40. Igaz, egy perccel nem néz ki többnek 30-nál, hála annak, hogy nem ment tönkre egy pocsék házasságban. Most egy 26 éves pasival jár össze szexelni, és olyan bulis életet él, amiről a legtöbb 20 éves csak álmodik. Neki van is miből... Nehezen tudom őt elképzelni, hogy tíz év múlva ül a sarokban, zokog, és eszi a magány. Legfeljebb azt, hogy majd 35 éves pasikkal hentereg.
A volt sógornőm pedig több mint tíz évig volt "szingli". 48 évesen ment férjhez egy kollégájához.
Ne reménykedj, nem fogják megbánni, hogy téged elküldtek a fenébe. :)
En is 34 evesen lettem szingli, azota volt ket par honapos kapcsolatom ami radobbentett, hogy nekem ez nem kell. Szexet kaphatok barmikor, a barataimmal bulizunk, elvezzuk az eletet, es en amugy is szeretek egyedul lenni otthon, ra kellett jonnom, hogy megorjit ha valaki allandoan ott van a kozelemben, Szoval nem hiszem, hogy szenvedni fogok.
Azt is tudom, hogy szamomra a tokeletes kapcsolat az azt jelentene, hogy hetente parszor talalkozunk, minosegi idot toltunk egyutt, de NEM koltozunk ossze.
Ez egy kárörvendésbe bújtatott kérdés a párkapcsolatok terén való sikertelenségedért?
Ne aggódj, nem fognak szenvedni.
Ha jól érzik magukat, akkor nem keseregnek olyanon, amit ők maguk választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!