Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért élvezetes az exemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezetes az exemnek, ha szenvedni lát?

Figyelt kérdés
November végén szakított velem, azóta mindig inkább ő keresett ha nem is írt rám de folyamatosan küldözgetett képeket(volt hogy szerelmes verseket) lájkolgatott. Másfél hét után ráírtam találkoztunk rákérdeztem ezekre, közölte csak olyan kedve volt. Utána megint nem foglalkoztam vele névnapra felköszöntött, karácsonykor beszéltünk,majd elfelejtett válaszolni. Mindezek után megint jöttek a képek, majd tegnap hirtelen a "barátjától" kapott ajándékot küldözgeti konkrétan nekem, majd arról küld képet milyen hideg volt az állítólagos srácnál. Mitől élvezi azt ha Én szenvedek a szakítás után. Miért húzza az agyam azzal, hogy az orrom alá tukmálja az új kapcsolatot? Nem tettem ellene semmit, próbálom elfelejteni... Egszerűen nem értem miért kell ezt csinálni velem.

2016. jan. 3. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok ilyen Nő van! A nők nagyon kegyetlenek tudnak lenni,de azért így könnyebben elfelejted...
2016. jan. 3. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Megprobalja neked megkonnyiteni. Ha latod hogy mekkora idiota akkor mar nem is hianyzik annyira :)
2016. jan. 3. 10:39
 3/8 anonim ***** válasza:

A magyarázat: vannak emberek, akik sok érzelmet, törődést adnak bele egy kapcsolatba azért, mert a másik már az elején azt érezteti velük, hogy erre szükség van egy kapcsolatban, azaz neki pozitiv töltésre van szüksége. Vannak olyan emberek is, akik nagyon felszinesen, flegmán gondolkodnak egy kapcsolatban, mindig keresnek tartalékokat, ha már nem kapják meg a pozitiv töltéseket a kapcsolatban.

Az az ember, aki sok érzelmet adott egy kapcsolatba, természetes, hogy igy viselkedik utána, mindegy, hogy ki szakitott. Ezen nincs mit csodálkozni, csak megelőzni, tolerálni, s semmiképpen sem önzően viselkedni.

2016. jan. 3. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem nem elég hogy megalázott,de majdnem meg is vertek mert szakitás után az exemmel akartam beszélni,igaz már eljegyzés is volt!
2016. jan. 3. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Könnyebbé teszi, de abszolút nem értem ő ettől miért érzi jobban magát. Nekem többet jelentett ez annál hogy egy hónap alatt túl lépjek.

3.ashoz

Ezek szerint nála ez ennyire felszínes lett volna? Én próbáltam éretten kezelni, elfogadni a döntését. Mint írtam tőle jöttek ezek a dolgok.

Mondjuk kort nem írtam én még annak tudnám be, hogy fiatal, 18 éves.

Én 23.

2016. jan. 3. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért élvezetes az exemnek, ha szenvedni lát?

Én egy esetben "élvezném" hogy szenved ha megcsalt! :)

2016. jan. 3. 12:08
 7/8 opened paradise ***** válasza:
Te nem tiltottad az elsőnél,te hagyod neki.
2016. jan. 3. 12:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Én nem csaltam meg, tényleg nem tettem ellene semmit.

Már töröltem, mert ez nem hiányzik.

Szeretnék tovább lépni még ha nehéz is.

2016. jan. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!