Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egyeseknek szenvedni? Panaszkodnak, hogy ez, meg az hiányzik a párkapcsolatukból, de nem változtatnak, csak marcangolják önmagukat elkeseredetten. Miért? 23L
sokan szeretik sajnáltatni magukat, ha minden szép és jó akkor is találnak valamit ami miatt sajnáltatják magukat...
22F
Tudod, vannak dolgok amiken nehéz változtatni. És a hiába való küzdelembe belefárad az ember. Miért nem szakítanak? Jó kérdés, mindenkinek más oka van. Sokszor a gyerek, közös vagyon, közös baráti kör amiből az egyik így értelem szerűen kizárná magát stb.
De ami a számomra a legnehezebb volt: kidobni tizen-valahány évet az ablakon. Főleg amikor olyan nagy szerelemnek indult. Ha szíved mélyén optimista vagy, még reménykedsz. Nem tudsz beletörődni, hogy ennyi volt.
Lassan romlottak el a dolgok, nem egyszerre, és mire ráébredsz, már évek vannak mögöttetek és igen....még mindig szereted. Lehet, hogy már csak egy illúziót szeretsz, akit anno megismertél, nem ezt a kompromisszumra képtelen unott valakit aki szintén üres szemekkel tekint rád...
De olyan nehéz ezt beismerni és továbbállni. Mert a szíved mélyén még ott a vágy: valaha nem ilyen volt, valaha nem ilyenek voltunk.
Nekem sok időbe telt míg feladtam a maradék reményt és most egyedül vagyok 38 évesen. Nem bántam meg, de azért néha felmerül bennem a kérdés: ennyi volt a párkapcsolat az életemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!