Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják nem vagyok egy csúnya gyerek mégis szenvedek a magánytól, miért van ez?
az, hogy mennyire vagy csúnya vagy éppen helyes gyerek nem áll szoros korrelációban azzal, hogy mennyire vagy magányos.
gyakori, hogy helyes lányok/fiúk magányosak pl. mert zárkózottak, nem járnak sehova ismerkedni. azaz lehetsz akármilyen jó, ha erről senki nem tud, akkor így jártál. az is lehet, hogy bár jóképű gyerek vagy, de olyan borzalmas a személyiséged, hogy messze elkerül mindenki.
Figyelj, ha elkezdek szánalmasan siránkozni a friend zónában lévő csajoknak, hogy én milyen csúnya vagyok, akkor ők is meg fognak nyugtatni, hogy nem vagyok csúnya, helyes vagyok.
Megnyugtatnak, de attól még nem változik semmi, ugyanúgy nem járnak velem, nem fekszenek le velem stb. Így vannak ezzel veled is :D
Ízlés kérdése, hogy ki szerint vagy helyes, és ki szerint nem. Nincs a világon olyan férfi aki minden nő szerint helyes. Pl a nők nagy százaléka azt mondja Brad Pitt-re hogy milyen jó pasi -.- hát szerintem rohadtul nem helyes, mert nekem más az ízlésem, nekem nem jön be.érted...?
Nem feltétlen a külsőd az oka a sikertelenségnek. Lehet hogy a személyiséged nem szimpi, vagy passz. Nem tudhatom, mert nem ismerlek.
Nálam nincs olyan, hogy friend zóna, soha nem szoktam egy nőnek sem sírni :D papa ne hasonlíts magadhoz :D
Mindössze egyetlen lány barátom van, az is úgy, hogy legjobb barátom nője, néha szárnysegédem is. De itt most párkapcsolatról szól a kérdés nem a csajozásról, az más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!