Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós lettem a magánytól és az elutasításoktól, mit csináljak?
Meg kell várnod mire olyat találsz aki nem az első 5 perc után ítéli meg hogy menniyre vagy jó ember, aki szán rá elég időt hogy megismerjen.
Ha nem vagy te is olyan aki ide kiír egy ilyet, de eleve elutasítja az internetes ismerkedést, akkor írj rám nyugodtan.
29F
En 25 vagyok, en se kellek senkinek.Regebben nekem is voltak ilyen gondolataim.Mára már letettem rola, sot, már egeszen kezd megtetszeni az egyedulállosag.Lehet, hogy kesobb bekattanok, pl mert gyerekre fogok vagyni, de ezzel nem foglalkozok, lehet nem is lesz igy.
Biztos van, ami erdekel, miért nem foglalkozol azzal? Munka, hobbi? Barataid vannak?
Azt tudom javasolni, hogy hagyd ezt a temat, ha kell eroszakkal vedd ra magad, hogy massal foglalkozz.Aztan , ahogy telnek a napok, hidd el jobb lesz.
En is átmentem azon, amin most te, hidd el, lesz jobb!
és mi az indok,ok??
a hapsik különböző társaságból voltak valóak vagy egyből??
3as vagyok.. Kérdező, 23 évesen hogy is futnál ki az idődből? Teljesen időben vagy még, hidd el. Mondom ezt úgy, h én 27 évesen szültem.
Ne ess abba a hibába, hogy azt érzed, h kifutsz az időből, és olyan kapcsolatba lépsz bele, ami inkább csak megalkuvás és nem szerelem.
Mert egy ideig jól fogod érezni magad, de aztán rájössz, h mégis valami másra vágysz, hiányzik valami. És így mondjuk az elvesztegetett 8-10 év máris jogossá teheti a "kifutok az időből" elgondolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!