Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom depressziós, mit tehetnék?
Megoldás a kompromisszum!
Mindenképpen keressen fel szakembert. 21 évesen az ilyen jellegű viselkedés nem normális. Nem éghet ki ennyi idősen! Igenis menjen tanuljon, küzdjön az álmaiért, tegyen valamit a közösségért, a lányért akit szeret.
Téged tisztellek, mert mellette vagy és nem hagyod szharban!
DE...
...kérlek téged kérdező és titeket! Mindenkit aki most olvassa a kommentem! A párkapcsolatotokba ne alkalmazzátok a pszichológiát vagy a pszicho-analízist!!!!! Semmi értelme!!!! A kapcsolat rovására megy és felborítja a rendet!!!!
Tarts ki mellette, igenis nyaggasd hogy menjen el dokihoz. Segíts neki, mert szüksége van rád!
Én arra jöttem rá nemrég, - és ez a dolgok EGY részét magyarázhatná - hogy vannak emberek akiknek simán megfelel, hogy egyedül vannak és nem találkoznak másokkal. Egyszerűen ők ilyene, befelé élik az életüket, nem baj az ha nem vágynak másra. Az általad leírt állapot azonban tényleg túlmutat ezen. Úgy tűnik valóban hozzáértő segítségére lenne szüksége, én arról próbálnám meggyőzni, hogy ér az annyit, hogy kilendüljön ebből, feltéve ha őt is már zavarja hogy nincs kedve semmihez.
Bárcsak adhatnék egy pofont az embereknek, beleértve magamat is amikor olyan lusta vagyok hogy semmit nem akarok csinálni. Negatívnak és lustának lenni viszont túl nagy luxus.
Köszönöm az eddigi válaszokat, megpróbálom rávenni, hogy keressen fel egy szakembert, bár eddig folyton azt mondta, hogy nincs kedve hozzá, nem érdekli.
Kicsit rossz érzés, hogy még én egyetemre járok, és mellette diákmunkában dolgozok, ő korábban nem csinált semmit, viszont nekem többször mondta, hogy nem érti, miért nem dolgozom többet.
lány vagy fiú? nem érte valami trauma?
amúgy nem lehet hogy pszichológushoz nem azért nem megy mert nincs kedve, hanem mert nincs pénze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!