Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Depressziós lettem a magánytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós lettem a magánytól és az elutasításoktól, mit csináljak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Már gondoltam az öngyilkosságra is, de megtenni sose tudnám hogy én vegyem el az életem. Visszataszító vagyok az emberek számára. Egyszerűen senkinek nem kellek se barátként, de párként. Pedig külsőre se vagyok ronda, ápolom magam. Régen nem voltam depressziós még is akkor se kellettem senkinek. Amikor valakivel randizok igyekszem nem kimutatni hogy mennyire negatív vagyok, de még így is eldobnak maguktól. Pedig nem vagyok egy másik nyakán állandóan lógó típus.
2015. júl. 11. 08:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Próbálj kijönni belőle. Én szívesen megismernélek :)
2015. júl. 13. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!