Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ver át engem az összes pasi?
Elegem van a férfiakból. Mind hazug disznó. Volt egy pasi ,aki udvarolgatott párszor randiztunk. Ő akarta ezt az egészet ,hogy megismerjen engem,meghogy tetszem neki meg stb. Mostanába is meg volt beszélve ,hogy találkozunk,de ez az utóbbi időben elmaradt,mindig volt valami kifogása amit kezdek mostmár úgy érezni,hogy kamu volt. Semmi rosszat nem csináltam,illetve mondtam. Azt mondta ő meg mondja ,ha valakivel gondja van szemtől szembe,meg ha nem akar tőle semmit azt is. Ezek szerint ő is ugyanolyan hazug,mocskos ,disznó,mint a többi férfi. 4napja nem tudok róla semmit. Eddig szinte mindennap írt SMS-t. Én megfogadtam ,ha ő nem keres akkor valószínűleg nem érdeklem annyira. Csak legalább megírhatta volna ,hogy te hülye nem érdekelsz. Feldolgoztam volna. De így.
Most mégis mi a baja?
Vagy ennyi volt?
Olyan nincs, hogy az összes férfi. Talán voltál már mindegyikkel?Naugye.
Hülye érvek, engem is csaltak meg, vertek át, használtak ki, húztak le de ezt nem lehet kivetíteni mindenkire. Pedig eddig pozitív példát sajnos nem éltem meg de akkor is.
Mindenki tiszta lappal indít, persze az ember óvatosabb, gyanakvóbb mindig egyre jobban de az amit te írsz egy nettó baromság.
N
Kérdező: azért belegondtal abba, hogy a férfiak egy része, pont "a szexre kellesz"-re bukik?
De tudod mit? Ha te benne vagy akkor én is! Írj rám nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!