Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ver át engem az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ver át engem az összes pasi?

Figyelt kérdés

Elegem van a férfiakból. Mind hazug disznó. Volt egy pasi ,aki udvarolgatott párszor randiztunk. Ő akarta ezt az egészet ,hogy megismerjen engem,meghogy tetszem neki meg stb. Mostanába is meg volt beszélve ,hogy találkozunk,de ez az utóbbi időben elmaradt,mindig volt valami kifogása amit kezdek mostmár úgy érezni,hogy kamu volt. Semmi rosszat nem csináltam,illetve mondtam. Azt mondta ő meg mondja ,ha valakivel gondja van szemtől szembe,meg ha nem akar tőle semmit azt is. Ezek szerint ő is ugyanolyan hazug,mocskos ,disznó,mint a többi férfi. 4napja nem tudok róla semmit. Eddig szinte mindennap írt SMS-t. Én megfogadtam ,ha ő nem keres akkor valószínűleg nem érdeklem annyira. Csak legalább megírhatta volna ,hogy te hülye nem érdekelsz. Feldolgoztam volna. De így.

Most mégis mi a baja?

Vagy ennyi volt?

2016. szept. 26. 21:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan érzésem, hogy te még igencsak fiatal vagy. 2 pasi miatt nem kéne háborogni, általánosítani pedig főleg nem.

"Én is átverek mindenkit,hitegetem,aztán meg majd nem keresem,visszaadok mindent. Csak a szexre kell innenstől kezdve a férfi nem!!"

Ezután meg majd azért sírsz, mert egy pasi sem áll veled szóba, mert átmész hitegető, bosszúálló stílusba. Kinek kell olyan nő? Senkinek...

2016. szept. 26. 22:02
 12/37 Orultseg123 válasza:
23%
De hisztis vagy hallod.. :)))))
2016. szept. 26. 22:03
 13/37 Költőnő? ***** válasza:
100%
Jajj istenem ez a hiszti nagyon éretlen, ahogy az általánosítás is az.
2016. szept. 26. 22:03
 14/37 anonim ***** válasza:
Ne legyél elkeseredve! Vannak jóindulatú emberek is. Nem fogod magad jobban érezni, attól hogy másokkal rosszul viselkedsz. :)
2016. szept. 26. 22:04
 15/37 anonim ***** válasza:
58%
Ezt úgy imádom... Alig várja hogy keresse, de ő az ég egy adta forintért sem próbál beszélgetést, vagy valami mást kezdeményezni... Hát várjál csak! XD
2016. szept. 26. 22:05
 16/37 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, önértékelési problémákba ütköztünk kedves kérdező. Amíg ez így van, kár is ismerkedned.
2016. szept. 26. 22:11
 17/37 anonim ***** válasza:

Jééééézusom,ez még női szemmel is borzasztó!

Sajnálom a pasid....nagyon!

2016. szept. 26. 22:13
 18/37 anonim ***** válasza:
Jól van már, elég lesz a trollkodásból! köszönjük szépen. Menj aludni kisfiam, holnap suli!
2016. szept. 26. 22:16
 19/37 Orultseg123 válasza:

Szerintem

Ez KAMU:)))) mist komolyan.

2016. szept. 26. 22:16
 20/37 A kérdező kommentje:
Nem kamu,miért lenne az? Miért lenne ez jó nekem , hogy kamu sztorit kiírjak?
2016. szept. 26. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!