Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi meg szinte az összes pasi, hogy szűz vagyok-e?
Igen valóban az vagyok 22 éves lány létemre, de nem látszik rajtam: szeretek bulizni, ismerkedni, nagy a baráti köröm, sok a hobbym, nem vagyok zárkózott. Egy kapcsolatom már volt, de túl fiatal voltam szexhez. Azóta voltak randijaim, de csak eddig jutottunk mindenkivel. Érdekes módon ritka kivétellel ezt az összes pasi megkérdezte tőlem... mikor csak a legközelebbi barátnőim tudják.
Miért kérdezgeti ezt mindenki? Már elegem van. Persze azt rögtön otthagytam aki ezzel indított. A bnőim szerint csak véletlen. De ennyi? Hátha ti tudjátok.
Jaja 2-es ismeros.:)) Ezt tolem is mindig megkerdik.:))
19L
Tőlem ezt szűz fiúk szokták megkérdezni 😊
21/L
1. Vagy csak szexelni akarnak veled és egyből a tárgyra térnek,
2. Lehet "kislányos" a viselkedésed vagy érezni a kisugárzásodon.Ezt nem ledegradálásként mondtam!
Tőlem azóta nem szokták kérdezni,mióta nem vagyok az:D Szóval szerintem lehet egy ilyen "kislányos" kisugárzásod,ami miatt sejtik,mert valami oka csak van,hogy mindenki rákérdez...van pár barátnőm,20 körüliek,akikről tudom,hogy még szüzek,és rajtuk egyszerűen érezni is.Akkor is sejteném,hogy azok,ha még nem mondták volna.
20L
"Tőlem ezt szűz fiúk szokták megkérdezni 😊
21/L"
Ebben aztán sok összefüggés van.
6# detto.
Nem tudom miért ők kérdezgetik, magukból indulnak ki biztosan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!