Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi meg szinte az összes pasi, hogy szűz vagyok-e?
Igen valóban az vagyok 22 éves lány létemre, de nem látszik rajtam: szeretek bulizni, ismerkedni, nagy a baráti köröm, sok a hobbym, nem vagyok zárkózott. Egy kapcsolatom már volt, de túl fiatal voltam szexhez. Azóta voltak randijaim, de csak eddig jutottunk mindenkivel. Érdekes módon ritka kivétellel ezt az összes pasi megkérdezte tőlem... mikor csak a legközelebbi barátnőim tudják.
Miért kérdezgeti ezt mindenki? Már elegem van. Persze azt rögtön otthagytam aki ezzel indított. A bnőim szerint csak véletlen. De ennyi? Hátha ti tudjátok.
Biztos ők akarnak lenni az elsők, akik csalódást okoznak az ágyban.
Tipp: amelyik pasi ezt megkérdezi, azt nyugodtan ott hagyhatod. Normális ember nem ezzel kezdi. Tőlem pl soha senki nem kérdezett ilyet, nem tudom, te hogy fogod ki ezt a sok kíváncsiskodó mitugrászt. Nem értem, miért lenne ez ismerkedés szempontjából bármilyen szinten is fontos.
Ez egy gyors teszt. Ha büszke vagy rá, akkor vszleg még egy ideig az is akarsz maradni és macerás eltántorítani tőle.
Ha szégyelled vagy bizonytalan választ adsz, akkor reális esély látszik egy könnyű szexkapcsolatra.
A pasik már csak ilyen célratörőek.
Irodalmi emlék: immár több mint két évtizede egy regényben olvastam e módszer manuális változatáról. A srác táncos bulikba járt és a lassú számoknál lassan az ismeretlen partner fenekére csúsztatta a kezét. Ha az tiltakozott, akkor már nem is foglalkozott vele tovább, csak azzal, aki simán eltűrte.
Szóval régen is voltak módszerek, nemcsak ebben a mai sikerorientált világban.
3-as
"Mert egy férfi se tervezne komolyabban egy rongyosra kefélt nővel."
Ha valaki iránt érzel is valamit, szerinted számít, hogy előtted mennyi pasija volt? Elég rossz felfogás.
Attól hogy valakinek sok partnere volt, még nem biztos, hogy nem érdemli meg a törődést. Lehet pont azért volt annyi pasija, mert akikkel addig összehozta a sorsa, pont a legyet is röptében fajták voltak.
ma 13:11
ez mekkora szar duma, nyílván a nő nem tehet róla, ha mondjuk 18 éves koráig 20-an megfektették, csupán szerencsétlenség.
Alaból egy normális ember nem érez semmit olcsó lotyók iránt. Én is kiábrándulok ezekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!