Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne sok pasi, akár idősebbek is szűz lányt?
Csak azért preferálnék egy szűz lányt, mert akkor tudnám,hogy eddig nem át rajta egy fél város meg ki tudja milyen emberek.
25F
így bőven 30 felett már nem akarok szűz lányt, mivel ez már a közel lehetetlen kategória.
viszont 2 szűz lánnyal voltam, az elején tényleg vigyázni kellett rájuk, és türelmesnek kellett lenni, de mindketten akarták, mindketten lelkesek voltak utána, és örömmel fedezték fel a szexualitást. Ez azért nem olyan rossz
jobban örülnék egy szűz csajnak, de nem hajtok direkt szűz csajra. valójában előny ha szűz, de ha nem az az sem érdekel különösképpen. Elvégre ebben a korosztályban ami nekem úgy preferálandó már ritka a szűz csaj.
22/f
ezt a "szűzlánnyal bajlódni" dolgot sosem értettem...
Ez kb olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy jó neki a micheline csillagos étterem helyett a sarki kiskoszos kifőzde, nem akar azzal bajlódni, hogy felöltözzön vacsorához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!