Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne sok pasi, akár idősebbek is szűz lányt?
de az h nem szűzzel is kell bajlódni ha nem ribi. mert akkor nem adja be egyből a derekát :D lehet hamarabb mint egy szűz, de nem biztos.
én pl 17 vagyok szűz, barátom 25 nem szűz, még nem szexeltünk. mondjuk 1 hónapja vagyunk együtt. de ő azt mondta hogy nem erőlteti rám a témát. :D majd ha én akarom. és nem azért nem akarom még mert szűz vagyok. hanem mert szeretném vele komolyabban gondolni és nem 1 hónap után lefeküdni vele.
Szerintem egyre kevesebben preferaljak a szuzeket. De lehet csak en botlok bele ilyenekbe :)
De akik szuz csajt szeretnenek,azok amiatt mert jo szukek lehetunk es izgato lehet a tudat,hogy ő vezet be ebbe a vilagba es ő jar bennunk eloszor
18L szűz
"Szerintem egyre kevesebben preferaljak a szuzeket"
Csak öregszel :) Manapság mikor a lányok nagy része 16 éves kora előtt elveszíti egy 20+ éves srác egyre kevésbé tud preferálni vagy nem preferálni, mivel egyre kevésbé van esélye szűz lányt találni
(de amúgy jók a meglátásaid :))
Én is szívesen elvenném egy lány szüzességét. Nehéz megmondani, hogy miért. Az olyan ártatlan, és törődést igénylő benyomást kelt, meg azért mégiscsak egy különleges alkalom, aminek részese lehetnék.
Valamiért mindig azok a nők vonzanak, akik úgy érzem, hogy védelmezésre szorulnak, mert gyengék. Pl. megőrülök az ilyen 160 centis, 45-50 kilós lányokért, meg azokért, akiknek nincs önbizalma. Az ágyban is inkább óvatos, figyelmes típus vagyok, nem szeretek ajtóstól rontani a házba. Volt, hogy a lány már szólt, hogy nem hímes tojás, nyugodtan legyek durvább.
"Pedig én egy igazán érett, tapasztalt férfival szeretném elveszíteni. 18/L"
Neked se kell szűz srác. Akkor a tapasztalt pasik miért szenvedjenek veled?
Amúgy azért akarnak szüzikékkel összejönni mert ők maguk is azok igy azt hiszik, hogy nyugodtan lehet bénázni.
most olvasom a válaszaitokat.
Hibátlanul szórakozom.
Üdvözlettel: egy igazi huszonéves szűz lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!