Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 20-21 éves tapasztaltabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20-21 éves tapasztaltabb lányok szeretik a tapasztalatlan pasikat?

Figyelt kérdés
Aki talán 1-2-3 évvel fiatalabb a csajnál...

2016. ápr. 9. 21:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
nem, senki enm akar bébiszitterkedni. Általában pont fordítva van a vonzástörvény, a férfi a tapasztalt a nő a tapasztalatlan/fiatalabb.
2016. ápr. 9. 21:18
 2/17 anonim ***** válasza:
Az egyes jól leírta az igazságot!
2016. ápr. 9. 21:19
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
én mondhatni előnyösnek tartom. nem szeretem azt, aki már a fél városon végig ment. mivel én szégyellem a testem és nekem sincs sok tapasztalatom. kedvező egy tapasztalatlan pasi számomra. nem szeretném ha a kinézetem vagy a tudásom az előző csajokhoz viszonyítják.
2016. ápr. 9. 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
#3-as: ez kultúra függő és nem tapasztalat. Egy férfi aki 10 nővel volt is lehet intelligens, nem méreget, nem hasonlítgat, és egy olyan aki 1 nővel volt is lehet egy barom, aki mindenben ahhoz az egyhez fog mérni (lányok elbeszélése alapján egyébként pont ez az utóbbi aki 1 nővel volt a legnagyobb szakértő, aki mindenkit ahhoz az egyhez méreget, és ennek hangot is ad amúgy :))
2016. ápr. 9. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Az egyes nem igazságot írt le hanem hatalmas baromságokat. Milyen bébiszitterkedés 21-18 esetén te gyökér?
2016. ápr. 9. 21:51
 6/17 A kérdező kommentje:
#1 nem korban mérik az érettséget
2016. ápr. 9. 21:58
 7/17 anonim ***** válasza:
29%

egy 18 éves férfi agya nem ér fel egy 21 éves nőével, úgy, hogy a nők hamarabb érnek. Vagyis az a 3 év jó 5-6 év különbségnek is, ha az érést számoljuk.

5-6 év pedig már mondhatni hogy bébiszitterkedés.

2016. ápr. 9. 22:04
 8/17 A kérdező kommentje:

Jó hogy úgy kijelented a dolgokat hogy nem is ismered a másikat. Úgy imádom az előítéletes embereket.

Rám pl sokszor mondták csajok(idősebbek is) hogy talán én vagyok a legnormálisabb srác akivel valaha találkoztak.

Mindig vannak kivételek.

Vagy te először a személyigazolványát kéred el mielőtt megismered?

2016. ápr. 9. 22:14
 9/17 anonim ***** válasza:
4#-es valóban ez igaz, lehet intelligens stb. nem is állítottam, h nem lehet az. de én jobban érzem magam egy olyan sráccal aki nem feküdt le sok mindenkivel. ugyan ez fordítva is. vannak olyan pasik akik már rá sem néznek pl egy 20 éves csajra aki 10 pasival lefeküdt. valakit egyáltalán nem érdekli, hány partnerrel volt előzőleg az illetőnek. számomra ez is fontos.
2016. ápr. 9. 22:34
 10/17 anonim ***** válasza:
illető* bocsi elírtam :D
2016. ápr. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!