Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 20-21 éves tapasztaltabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20-21 éves tapasztaltabb lányok szeretik a tapasztalatlan pasikat?

Figyelt kérdés
Aki talán 1-2-3 évvel fiatalabb a csajnál...

2016. ápr. 9. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#9-es: " valakit egyáltalán nem érdekli, hány partnerrel volt előzőleg az illetőnek. számomra ez is fontos."

Valahol megértem, én sem szeretem azokat a nőket, akiken már tényleg az egész kerület végigment, és én vagyok az utolsó a sorban aki még kimaradt :)

Viszont ezt szerintem nem lehet így méregetni. Mármint, hol a határ, hogy X partnernél még oks, X+1-nél pedig már túl sok nővel volt dolga?

Én próbálok inkább olyan jellemű lányokkal kezdeni, akiknél nem kell tartanom attól, hogy megvoltak a városnak, de ha valakivel megvan a kölcsönös vonzalom, akkor nem azt számolgatom, hogy hány párja volt előtte, túl kell lépni a múlton.

2016. ápr. 9. 22:38
 12/17 anonim ***** válasza:
11#-es én is így vagyok vele. meg senkinek nincs a homlokára írva az a bizonyos szám. de bennem van egy vészfék vagy nem is tudom minek nevezzem. ha mástól vagy a partneremtől meghallom hány csajjal volt onnantól kezdve bennem megváltozik minden és nem tudok rá úgy nézni és úgy érezni, h vele akarok élni. még ha nem is igaz, csak nagyzolásból mondja, akkor sem tudok hozzá másképp viszonyulni. több randi partneremmel történt már így. lehet maradi vagyok vagy nem tudom.
2016. ápr. 9. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:

#12-es: ez egy kicsit életkor függő. 20 évesen még mondhatod, hogy meghallod mennyivel volt, és elmegy a kedved, pár év múlva viszont már egyre nehezebb lesz olyat találnod, aki mondjuk csak 1-2 lányt látott.

Valahol az én koromban az embernek már muszáj elfogadnia, hogy mindenkinek van múltja, sok lány már jegyben járt, már sok komoly kapcsolaton túl van, és ez a férfiakra is igaz, ha számolgatnám az exeket soha senkit nem találnék.

2016. ápr. 9. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:
11%

"hogy a nők hamarabb érnek."

Ezt sose unjátok meg?

2016. ápr. 9. 23:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze, imádjuk a töketlenkedőket.... M
2016. ápr. 10. 09:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Nekem csak az idősebb (ergó tapasztaltabb) pasik jönnek be. :)

18/l

2016. ápr. 10. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Nyilván mert te sokkal éretlenebb vagy így sokkal kényelmesebb egy kapcsolat.

Az érettség nem korfüggő. Lásd az itt rinyáló 25 feletti szüzeket.

2016. ápr. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!