Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-21 éves tapasztaltabb lányok szeretik a tapasztalatlan pasikat?
#9-es: " valakit egyáltalán nem érdekli, hány partnerrel volt előzőleg az illetőnek. számomra ez is fontos."
Valahol megértem, én sem szeretem azokat a nőket, akiken már tényleg az egész kerület végigment, és én vagyok az utolsó a sorban aki még kimaradt :)
Viszont ezt szerintem nem lehet így méregetni. Mármint, hol a határ, hogy X partnernél még oks, X+1-nél pedig már túl sok nővel volt dolga?
Én próbálok inkább olyan jellemű lányokkal kezdeni, akiknél nem kell tartanom attól, hogy megvoltak a városnak, de ha valakivel megvan a kölcsönös vonzalom, akkor nem azt számolgatom, hogy hány párja volt előtte, túl kell lépni a múlton.
#12-es: ez egy kicsit életkor függő. 20 évesen még mondhatod, hogy meghallod mennyivel volt, és elmegy a kedved, pár év múlva viszont már egyre nehezebb lesz olyat találnod, aki mondjuk csak 1-2 lányt látott.
Valahol az én koromban az embernek már muszáj elfogadnia, hogy mindenkinek van múltja, sok lány már jegyben járt, már sok komoly kapcsolaton túl van, és ez a férfiakra is igaz, ha számolgatnám az exeket soha senkit nem találnék.
"hogy a nők hamarabb érnek."
Ezt sose unjátok meg?
Egyetértek. Nekem csak az idősebb (ergó tapasztaltabb) pasik jönnek be. :)
18/l
Nyilván mert te sokkal éretlenebb vagy így sokkal kényelmesebb egy kapcsolat.
Az érettség nem korfüggő. Lásd az itt rinyáló 25 feletti szüzeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!