Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ver át engem az összes pasi?
Elegem van a férfiakból. Mind hazug disznó. Volt egy pasi ,aki udvarolgatott párszor randiztunk. Ő akarta ezt az egészet ,hogy megismerjen engem,meghogy tetszem neki meg stb. Mostanába is meg volt beszélve ,hogy találkozunk,de ez az utóbbi időben elmaradt,mindig volt valami kifogása amit kezdek mostmár úgy érezni,hogy kamu volt. Semmi rosszat nem csináltam,illetve mondtam. Azt mondta ő meg mondja ,ha valakivel gondja van szemtől szembe,meg ha nem akar tőle semmit azt is. Ezek szerint ő is ugyanolyan hazug,mocskos ,disznó,mint a többi férfi. 4napja nem tudok róla semmit. Eddig szinte mindennap írt SMS-t. Én megfogadtam ,ha ő nem keres akkor valószínűleg nem érdeklem annyira. Csak legalább megírhatta volna ,hogy te hülye nem érdekelsz. Feldolgoztam volna. De így.
Most mégis mi a baja?
Vagy ennyi volt?
Miért próbáltad végig az összeset? Ha mind az..? Bolond vagy és imádsz drámázni... ilyen nő meg nekem sem kell
(A stilusodbol indultam ki csak hogy megsporoljak neked egy kérdést.... szívesen)
Ez meg messze nem azt jelenti hogy kihasznalnak... Nagyon fel vagy haborodva.
De en csaka azt tudom neked monddani, hogy szard le.. Bizonyara nem teszed mivel itt kerdezgetsz a gyiken. Mi honnan tudjuk miert hagyott ott...
Naaaa szvl szerintem azt varja hogy te keresdd, gondolja magaban mar felkeltettte az erdeklodesed, (es JOL GONDOLJA) akkor biztos fogod keresni.
De epp ellenkezoleg, ne erdekeljen, es ha fog hivni hogy talalkozzatok, mond neki hogy ennyi ido utan kell keress? Vagy mond hogy nincs idod, "igazan sajnalod"😂🙄
A korom nem irom ide, mert nem fogod komolyan venni a valaszom, es en segiteni szerernek.
Naa, de azert tobb mint 14. :)
Sziaa❣
Volt két pasid, erre írod: "Elegem van a férfiakból. Mind hazug disznó." Eléggé mélyen sérülhetett a lelki világod de azért minden pasit ne vegyél egy kalapba.
Nem tudom hány éves vagy, de nem gondoltál arra hogy felkeresd? Számonkérd? Megkérdezd hogy él-e még? Nem megalázkodva, hanem határozottan fellépve!
Kikérem magamnak, disznónak ugyan disznó vagyok, de hazug nem, pedig nekem is pcsöm van.
Őszinte leszek, nem értem, hogy tulajdonképpen milyen választ vársz.
Engem még ki se próbáltál, pedig itt árválkodok.
25F
az én környezetemben több mint 2 férfi él, létezik, egységnyi helyet foglal el a térben és az időben velem párhuzamosan öregszik.
Szóval te is egy hazug vagy, mert az "összes" férfi biztos nem ver át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!