Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az hogy egy normális srácot aki szerelmes belétek fűvel-fával megcsaltok és átveritek, majd miután kiderül és összetört szívvel szakít veletek, elkezdtek azon siránkozni hogy titeket mindenki csak kihasznál és az összes pasi disznó?
Arrol nem mi tehetunk ha egy fiu tobbet lat bele a kapcsolatba mint ami:)
Amugy meg kell a valtozatossag es ne akarjon mar valaki fiatalon megallapodni mert nem a 18. szazadban elunk:)
16L
Akinek nem inge, ne vegye magára! :) De tény, hogy a "nők" 80% ezt csinálja...
3# voltam
Tehát éljen a stricik és k****k kora. Juhé!
Hülye ri***c...
Ne már, hogy az is a fiú hibája legyen, hogy a lány hitegeti őt, mennyire tetszik neki, mennyire kedveli, esetleg szereti, és aztán mégis megcsalja...
És nem, ez nem általánosítás, csak az igazság. A csaj rinyál, mennyi a gonosz és csúnya fiú akik csak összetörik a pici szívét, de ha talál egy olyat, aki a lelkét kileheli, hogy boldognak lássa, félrehajítja mint egy rongyot, és még a csaj fog panaszkodni, hogy megint csak kihasználták. Undorító.
Gyerünk, essetek nekem azokkal a lefele mutató, vörös hüvelykujjakkal...
Na azért ne beszélj másnak a nevében. És nem mindenki egyforma..
Ja igen és most egy személyre haragszol ezért minden lányt leszólsz?
Azért ez nem igy megy....
3# vagyok..
Amúgy pont most jutott eszembe, hogy az exemnek volt egy könyve.... Hogy 10 dolog, hogy a "rendes" lányok miért nem találnak normális pasit" vagy mi...
És lám... Fűvel-Fával..a végén már csak engem nézet bokornak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!