Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, de lehet hogy nem normális, semmi se lehet ebből, igaz? (Többi lent)
Van egy lány akivel szoktam beszélgetni. ( suliban, meg múltkor is, a városban, szerelmes vagyok belé amióta először megláttam.:S.) A lényeg h ilyen goth stílusu, magányos. És fura dolgokhoz vonzódik. Pl. Vérhez, beteg morbid dolgokhoz. Azt is mondta h szadista. El mondta hogy rossz gyerekkora volt. És szerinte ez indíthatott elbenne egy bizonyos folyamatot. Hogy a sors akarja tönkre tenni...(ezt mondta) :0 Szóval nagyon fura lány. Csendes, magának való... Nem érdekli senki, csak magát imádja( ezt szokta is hangoztatni) és a sorozatgyilkosokat ( azt mondja hogy imádja azokat, csodálja őket :0,meg hogy párba szerelmes is :0, folyton csak a gyilkosairól beszél meghogy azok igazi férfiak voltak :0 kettőt szokott igazán emlegetni, valami Jeffet meg Tedet... Azt mondja olyan jóképűek és olyan brutálisak voltak... Meg úgy az összes sorozatgyilkost ismeri. A kriminálpszichológiában , pszichologiában is elég jártas. Meg még képeket is mutogatott róluk ( volt vagy 100 képe -leginkább arról a két fickóról., de másokat is mutatott. )és olyan beszűkűlt csodálattal mutogatta azokat, közben magyarázta az életrajzukat! 0.o nagyon inteligens lány( egyszer mondta is hogy az IQ ja 139es meg mutatta is. Mindegy.). Szóval, úgy ahogy ő mondja, részletesen, senki se tudná elmondani! Meg kérdeztem is hogy tudja szószerint megjegyezni. Azt mondta elolvassa egyszer és már kívűlről tud mindent a gyilkosról. :0 Valamint van mikor jómodorú, van mikor olyan gonosz... Hogy olyankor mindig az mondja kinyírná az egész világot. Vagy hogy uralkodni akar a világon a sorozatgyilkosokkal... Meg eléggé rasszista is, érdeklődik a nácik iránt is. De azokról nem szokott mesélni. Meg azt mondja hogy ha mások megtehették vele hogy megalázzák és bántják, akkor ő miért ne tehetné ugyan ezt, csak durvábban? De persze csak szájátjártatja ilyenkor. Meg neki csak tárgyak az emberek. :0Meg lehet ezért is nem volt még pasija, kapcsolata sem,mert a gyilkosok érdeklik , pedig mesélte hogy hány pasit kellett "elküldenie a francba" így szószerint mondta!. :( viszont nekem nagyon bejön ez a lány... De tudom hogy nem lehet köztünk semmi, mert hát még is csak kikosarazna, és a barátságunknak is vége.lenne.. Meg amúgy se vagyok neki tökéletes... :(( pedig kedves, és aranyos is, de általában rideg érzelemmentes ( egyszer mondta hogy nem érez semmit, az űrön kívül.). Ha úgy van bárkit az ujja köré csavar. De általában sötéten nézi a világot. Egyszer mutattam neki egy szomorú videot ( mert kiváncsi voltam mit reagálhat le) ijesztő volt! Nem érzett semmi együttérzést a videon szereplő emberek miatt, inkább nevetett! És azt mondta ennél durvábbakat néz... Meg se mertem kérdezni miket. Pedig annyira szép lány, és tudom hogy kedves is lenne :( igaz néha vannak kisebb nagyobb dühkitörései, de legtöbbször nagyon nyugodt, semmi se tudja kihozni a sodrából! De az is fura hogy sose mosolyog, ha rá mosolygok vagy mondok egy viccet, értetlenűl néz. Ha nem , akkor meg valami mosolyhoz hasonlót grimaszol. Utálhat mosolyogni szerintem :d. Még annyi, hogy kinézetre sem az az átlagos tinilány. Fekete ruhákat hord, bőrnadrágot, acélbetétest, nyakörvet, meg szegecseket, láncokat és ijesztő sminket, meg horror filmeket is imádja, meg verekedéstől se fél ( egyszer én meg pár oszttársam láttuk hogy vitte az igazgató... Elvileg egy srácot megrugdosott, mert beszólt a lánynak valami sértőt! Nagyon megréműltem, de közben sajnáltam szegény lányt, meg a srácot is. Ugye. Na még annyi hogy elvileg járt suli pszichológushoz, de azt mondta megunta, meg amúgy is csak beszélgetni akart, magáról. o.O Szüleivel se jó a kapcsolata, nem szereti őket. Természetesen nem cigány, jó körülmények között él!
? Tudok rajta egyáltalán segíteni? Az a baj hogy én se vagyok valami menő srác, inkább félénkebb vagyok. Nekem sincsenek barátaim, de a lány van mikor ő jön oda hozzám, van mikor simán elzavar... Egyszerűen nem értem. Ne is próbáljam meg elmondani neki hogy szeretem? :(
Holnap suli és megint találkozni fogok vele... Nem tudom mit tegyek.
Halottügy ez a szitu, igaz?
Elnézést hogy itt koptattam magam, de senkinek se tudom ezt elmondani
és kivagyok.. És tanácstalan vagyok... :(
Ő 17 éves, én is.
( normális és komoly válaszokat kérek, ha lehet!)
Köszönöm ha valaki elolvasta ezt.
Tegyuk fel hogy osszejottok.A csaj jatszik az erzeseiddel,nem tud adni olyan szeretetet amire te vagysz.Erzelmileg kihasznal majd es tonkre tesz.Ez,csak akkor van igy ha tenyleg az aminek mutatja magat es nem egy figyelemhianyos kis majom.Mar bocsanat.
Te nem bele vagy szerelmes,hanem abba akit elkepzeltel.Gondolom almodoztal arrol hogy smaroltok,olelkeztek.De o nem az a fajta lany sajnalom.
Ez a 'baratsag' is elegge buzlik.Csak akkor beszelgettek amikor neki kedve van hozza.Kihasznal.
Mindenhogy rosszul jarsz vele.
Szerintem hagyd:/
Én is hasonló voltam, mint ez a lány. Csak én öngyilkossággal próbálkoztam. :) Egyszer majdnem sikerült is, de persze mint mindig azt hitték, hogy segítenek azzal, ha nem hagynak meghalni. Azóta egy megváltoztam, a szüleim, a bátyám és még az orvos is azt hiszi, hogy minden rendben... Pedig nagyon nem. :)
Nem azért írtam ezt le, mert azt akarom, hogy valaki figyeljen rám. Inkább csak azért, hogy senki sem az akinek mutatja magát. És a lánynak nem segítség, hanem megértés kellene. :)
Lehet, h azért bánik veled ilyen ,,durván', mert nem tudja kimutatni, amit érez irántad(márha érez vmit...)
Elég lehetetlenül hangzik, de talán segithetnél neki....probálj vele vmi olyan dologrol beszélgetni, ami talán tetszik neki, de még nem gondolkozott rajta, kis idővel talán megváltozik kissé a gondolkodása, megkedvel, és....
Sok sikesikert, hajrá!!😃☺😊😉😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!