Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira elitélendő, ha magyar lány-roma pasi? Az összes barátnőm kiakadt
Ismerik amúgy régebb óta, de csak most mondtam el, hogy össze is jöttünk. Amúgy a "gazdag-fajtából" való, baromira igényes és normális a srác, és az sem elhanyagolható, hogy külsőre is pontosan az ideálom. (izmos, borostás, blabla, a barátnőim meg pontosan tudják, hogy én erre megyek) 25 éves amúgy.
Ennek ellenére kaptam meg, hogy "hogy lehetek ekkora idióta", "nem vagyok normális", "csak aztán nehogy bajba kerüljek miatta", meg hasonlókat. És csak azért mert roma. Tökmindegy, hogy ismerik, találkoztak már vele, láthatták, hogy milyen kategória.
Elég furcsa volt ezeket pl. egy olyan barátnőm szájából hallani, akinek a pasija 1 évet ült, de mindegy...
Mit csináljak? Bánt és idegesít, hogy így viselkednek...
18L
A korkülönbség is elég határeset azért...
És ha ő még normális(ami lehet csak jelenleg tűnik úgy, mert a kapcsolatok elején mindenki megjátssza magát), ott a családja is...
Ne foglalkozz velük. Te barátod, te szereted.
Ámbár, kissé elfogult vagyok a témában. Lehet hogy jól nevelt, intelligens a srác. Viszont, nem elhanyagolható tényező hogy, 1-2 generációval később, kiütközik a "perui indián" vér az utódokban. Ezt nem sértésnek szántam, csupán tapasztalatból.
A romák eléggé zárt közösség. Korán nősülnek, korán szülnek. Én ezért nem lennék romával. Ha a család valakit beszippant akkor nehezen eresztik el.
Ettől függetlenül lehet egy értelmes intelligens ember, csak a kultúrájuk nem passzol az enyémhez. És a nőket sem tekintik egyenrangú partnernek.
"Mit csináljak?"
Szakíts és menekülj, minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!