Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg annyira elitélendő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira elitélendő, ha magyar lány-roma pasi? Az összes barátnőm kiakadt

Figyelt kérdés

Ismerik amúgy régebb óta, de csak most mondtam el, hogy össze is jöttünk. Amúgy a "gazdag-fajtából" való, baromira igényes és normális a srác, és az sem elhanyagolható, hogy külsőre is pontosan az ideálom. (izmos, borostás, blabla, a barátnőim meg pontosan tudják, hogy én erre megyek) 25 éves amúgy.

Ennek ellenére kaptam meg, hogy "hogy lehetek ekkora idióta", "nem vagyok normális", "csak aztán nehogy bajba kerüljek miatta", meg hasonlókat. És csak azért mert roma. Tökmindegy, hogy ismerik, találkoztak már vele, láthatták, hogy milyen kategória.

Elég furcsa volt ezeket pl. egy olyan barátnőm szájából hallani, akinek a pasija 1 évet ült, de mindegy...

Mit csináljak? Bánt és idegesít, hogy így viselkednek...

18L

2016. jan. 9. 17:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
én nem lennék büszke a helyedbe.cigányokat normális ember nem kedveli.
2016. jan. 9. 17:36
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

A korkülönbség is elég határeset azért...

És ha ő még normális(ami lehet csak jelenleg tűnik úgy, mert a kapcsolatok elején mindenki megjátssza magát), ott a családja is...

2016. jan. 9. 17:38
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

Ne foglalkozz velük. Te barátod, te szereted.

Ámbár, kissé elfogult vagyok a témában. Lehet hogy jól nevelt, intelligens a srác. Viszont, nem elhanyagolható tényező hogy, 1-2 generációval később, kiütközik a "perui indián" vér az utódokban. Ezt nem sértésnek szántam, csupán tapasztalatból.

2016. jan. 9. 17:41
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Én még olyan csajjal se járnék aki előttem cigánnyal volt.
2016. jan. 9. 17:45
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

A romák eléggé zárt közösség. Korán nősülnek, korán szülnek. Én ezért nem lennék romával. Ha a család valakit beszippant akkor nehezen eresztik el.

Ettől függetlenül lehet egy értelmes intelligens ember, csak a kultúrájuk nem passzol az enyémhez. És a nőket sem tekintik egyenrangú partnernek.

2016. jan. 9. 17:52
 6/15 FügeFrenky ***** válasza:
81%
Hàt lehet van benne valami hogy ilyeneket mondanak a baràtaid.Csak mire te ràjössz lehet màr késő lesz.
2016. jan. 9. 17:54
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Én se járnék egy olyan lánnyal akinek bemocskolta a testét egy roma, még ha csak csók volt már akkor se.
2016. jan. 9. 17:57
 8/15 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem pedig ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond. A szerelem kortól, bőrszíntől, nemtől, anyanyelvtől függetlenül összehozhat két embert. Persze vannak bizonyos társadalmi normák, amiket párválasztásnál figyelembe szoktunk venni (80 éves férfi - 20 éves lányka például elég necces :)), de szerintem ez nem az az eset. A párválasztás majdnem mindig igazi zsákbamacska. Ha cigány a fiú, ha nem. Egy magyar férfi is ugyanúgy el tudja adni magát a kiszemelt nőnek, mint egy cigány. Szóval, ha úgy érzed, hogy megbízhatsz benne és a jellemével és szellemiségével sincsenek problémák, akkor miért ne járhatnátok? Nekem is vannak előítéleteim a cigányok felé én is csak 10-ből 2-őt ismerek, aki normális. De az a kettő tényleg nagyon normális, kulturált, tanult, művelt ember. Ha másik 8 alapján ítélném meg a cigányokat, akkor őket sem ismertem volna meg. Lehet, hogy te is épp kifogtad az egyiket a kettőből.
2016. jan. 9. 18:06
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Hát én nem vagyok rasszista, de szerintem ki fogják lopni a belső szerveidet a nászéjszakán
2016. jan. 9. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

"Mit csináljak?"

Szakíts és menekülj, minél hamarabb.

2016. jan. 9. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!