Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg annyira elitélendő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira elitélendő, ha magyar lány-roma pasi? Az összes barátnőm kiakadt

Figyelt kérdés

Ismerik amúgy régebb óta, de csak most mondtam el, hogy össze is jöttünk. Amúgy a "gazdag-fajtából" való, baromira igényes és normális a srác, és az sem elhanyagolható, hogy külsőre is pontosan az ideálom. (izmos, borostás, blabla, a barátnőim meg pontosan tudják, hogy én erre megyek) 25 éves amúgy.

Ennek ellenére kaptam meg, hogy "hogy lehetek ekkora idióta", "nem vagyok normális", "csak aztán nehogy bajba kerüljek miatta", meg hasonlókat. És csak azért mert roma. Tökmindegy, hogy ismerik, találkoztak már vele, láthatták, hogy milyen kategória.

Elég furcsa volt ezeket pl. egy olyan barátnőm szájából hallani, akinek a pasija 1 évet ült, de mindegy...

Mit csináljak? Bánt és idegesít, hogy így viselkednek...

18L

2016. jan. 9. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Még nem fogod fel, mibe másztál bele,.majd megtudod
2016. jan. 9. 18:34
 12/15 Csak_egy_pasas ***** válasza:
35%

Én azt mondom, ne foglalkozz, azzal ki mit mond!

Szánalmasak ezek a kommentek! Meg az a barátnő, aki elítél közben meg börtönviselt a pasija. Tipikus magyar hozzáállás.

Ezek a megmondó emberek, de a maguk portáján kéne előbb söprögetni. Mielőtt más életébe bele szolnak.

Magyar vagyok, de felháborít ez a hozzáállás. Biztos vagyok abban, hogy a fiú is küzd ezzel, hogy ítélkeznek felette, és biztosan mindent megtesz, hogy bizonyítsa nem olyan, mint a többi…

Én azt mondom, rázd le az előítéleteket, s előbb utóbb megbékélnek ezek a hangemberek is…

2016. jan. 9. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
10%

Volt már egyik ismerősömnek roma palija, a kimosakodott fajtából. Ott is voltak balhék, rendőrségi ügyek, persze nem azon a szinten mint a csóró romáknál, hogy kizsebelnek valakit... ottvannak pl a roma politikusok, Lázár János megmondta, hogy egytől egyig az ÖSSZES lop, és nem adnak nekik több pénzt...Az agresszív hozzáállás ott van a vérükben, lehet nem most de pár hónap múlva kijön belőle, és lehet kapsz egyet a szemed alá. 10/2 normális oké lehet, (de szerintem sokkkkal kevesebb) de igen, ott a családja akinek a 80-90% akkor még mindig nem normális.... ebbe gondolj bele.

Gratulálok 66%-os, hogy az életét kockáztatod embereknek, hogy ilyenekre bíztatod őket, szégyelld el magadat.

AZ meg hogy a 100 barátnődből aki ellenzi egynek most van ilyen palija... na bumm

2016. jan. 9. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező!

Le jössz ide Borsod megyébe, és mutatok neked jó pár "gazdag fajta" etnikumot. Nem tisztes munkából hordták össze a legyek a vagyonukat.+az ótvaras kölkük, hiába született arany kanállal a seggében, az sem különb egy fikarcnyit sem. Addig adják a jót a nő felé, amíg be nem viszik az ágyukba, pár alkalomra. Aztán, mehetsz a levesbe. Olyan is van, akit befogadtak a családba, de ott a cigány törvényeket betartatják rendesen, ha tetszik, ha nem. Sok mindent láttam, tapasztaltam.

2016. jan. 9. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
annyira.fajgyalázó vagy!
2019. febr. 23. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!