Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy férfit sem érdeklek igazán?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem mindent megteszek egy férfiért, de én ezt nem kapom vissza. Értem még kis apróságokat sem képesek megtenni, pl. időben érkezni a randira. Pedig nem hiszem hogy ez olyan óriási kérés lenne. Meg nem keresnek elég intenzitással, mint ahogy szeretném. Nem kellene egész nap beszélnünk, de ha már 1 nap egy pár percet beszélnénk telefonon, az már jó lenne. De valahogy ezek közül egy se teljesül.2016. szept. 18. 16:47
11/20 anonim válasza:
Szerintem nem vagy elég csinos és szép. Van túlsúlyod? Akkor add le, legyél csinos és egészséges és a kezüket-lábukat fogják törni az igyekezetben, h időben odaérjenek a randira.
12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó te jó egy nagy bunkó vagy? Miért sértegeted a testesebb nőket? Mutass képet magadról, a tökéletes alakodról! De amúgy nincs rajtam felesleg.
2016. szept. 18. 17:55
13/20 anonim válasza:
a randikra rég én is időben értem oda, de sokat kellett várni, így eleve késéssel érek oda, többnyire egyszerre:)
Ha viszont nem foglalkozik veled az már nagyobb baj. olyat keress aki foglalkozik veled. ez egyszerű
14/20 anonim válasza:
Mert ennyire görcsös vagy, ide érzem, kicsit lazulj már el, ne legyél ilyen frusztrált, mert ez nem szimpi senkinek sem, erre senki nem kíváncsi. Mindenkinek meg van a saját élete, meg amúgy is, te is keresheted a másikat telefonon nyugodtan... Ez legyen a legnagyobb problémád az életben.
15/20 anonim válasza:
Nos lehet lepontozni, de a kérdés, és az adott válaszaid
alapján:
- Görcsölsz
- Túlkombinász, viszont ezzel ellentétben lassú a felfogásod
- Előítéletes vagy
- Agresszív típus vagy
- Ideges típus vagy
Ne haragudj, de ha egy ismerkedés alkalmával leszűröm
ezeket a dolgokat, nem biztos, hogy szívesen hívogatnék
egy olyan nőt, akivel nem érezném jól magam a beszélge-
tés közben.
Lehet nem is a pasikkal van akkora gond?
16/20 anonim válasza:
Belehúztál a legaljába.... nyugi.
majd találsz értelmesebbet is.
17/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok agresszív, illetve ideges típus sem. Ha valami nem tetszik azt higgadtan szoktam közölni.
2016. szept. 18. 19:19
18/20 anonim válasza:
Irásaidból itélve, normális értékrendü lány lehetsz, amivel nincs baj, maradj ilyen, emiatt ne változz, majd lesz olyan akinek igy kellesz, keresgélj idősebb korosztályból ők talán értelmesebbek komolyabb felfogással rendelkeznek. Sok férfi 30 körül már családot tervezne, pont az ilyen nőkre van szükségük mint te ;)
19/20 anonim válasza:
Mindig ilyen férfiakat találsz. Valószínűleg nem vagy tudatában, de valóban így van.
20/20 MolotovPunk válasza:
Rossz srácokat fogtál ki.Lehet kicsit változtatnod kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!