Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha egy férfit ennyire nem érdeklek?

Figyelt kérdés
Facebookon mindig késő este ír, amikor már nem vagyok neten, mondtam is neki, de még is akkor ír. Mindig ki kell találnom hogy vajon akar-e randizni aznap vagy nem. Pl. este 6 órakor találkoznánk, és szól hogy neki még sem jó, de azt se telefonon, ha nem facebookon, ha találkozni akar akkor is későn szól. Egész nap nem érne rá. Szeretnék vele nappal találkozni, neki nem jó. Ha én nem találkozok vele, akkor meg megvan sértődve. Pedig napközben is fellép a facebookra, még sem írna semmit, hiába én írtam. Megírtam neki hogy rosszul vagyok, lázas vagyok, még se írt rá volna semmit, vagy fel se hívott volna.
2016. szept. 8. 12:34
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hiába van úgy hogy nem írok neki napokig, akkor meg ír. De amúgy meg már kiábrándultam belőle.
2016. szept. 8. 12:37
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Ne foglalkozz vele én szerintem,föleg hogy megirtad neki hogy rosszul vagy meg lázas és arra sem ir vissza akkor nem vesz igazán komolyan nem érdekled
2016. szept. 8. 12:38
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Nyilvánvalóan nem érdekled, nem vesz komolyan, unaloműzőnek tart, nem értem, minek töröd magad ezek után.. Elég szánalmas, hogy nem veszed a lapot és nyíltan lealacsonyítod magad utánfutó szerepre, ezt nyilvánvalóan ő is látja, ezért csicskáztat. Tisztelni sosem fog, tekintve, hogy te sem tiszteled magad.

Hagyd a francba és ismerkedj mással, ha meg megsértődik, az az ő baja.

2016. szept. 8. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Béna p*cs az ilyen. Sztem ne írj neki többet.
2016. szept. 8. 12:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak annyira szeretném ha már lenne egy kapcsolatom, de hát semmit nem lehet erőltetni.
2016. szept. 8. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
kérdező, ne vergődj, nem érdekled eléggé a pasit, jobb nincs alapon van veled. de ezt már te is beláttad, tehát innentől kezdve felejtsd el, érezd jól megad egyedül, és majd jön olyan, aki nem tojik a fejedre.
2016. szept. 8. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Az addig oké, hogy vágysz egy kapcsolatra, de azért csak nem mindegy milyen az a kapcsolat nem? Egy olyan pasiról, aki már ismerkedés fázisban is totálisan sz.rik a fejedre (bocs a kifejezésért) milyen alapon gondolnád azt, hogy ha össze is jöttök nem fog ugyanúgy viselkedni veled? Ha továbbra is folytatod az ismerkedést az ilyen pasival akkor kb elfogadod, hogy lábtörlőként kezelnek.. Ha valakit nem érdekelsz komolyan, nem hajlandó megerőltetni magát érted vagy energiát fektetni az ismerkedésbe, azzal egy percig sem érdemes foglalkozni, hiszen még ha ki is mondjátok, hogy jártok, ugyanúgy el fog hanyagolni és a kénye-kedve szerint ugráltatni. Lesz egy kapcsolatod, igen, de az jó sz.r lesz és továbbra is magányos és boldogtalan leszel. Zárd rövidre, nem éri meg foglalkozni vele.
2016. szept. 8. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Te kérdeztél.
2016. szept. 8. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Az a véleményem, h a pasi nős. Tipikus jelek ezek. Titokban akarja rendezni a kapcsolatotokat,azért jön ennyiszer közbe minden és azért keres ilyen lehetetlen időpontokban.
2016. szept. 8. 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Értem, hogy nagyon szeretnél kapcsolatot, csak ez a hülyegyerek nem alkalmas rá. Szerintem esélyes, hogy egy buszmegállóban random leszólított sráccal is jobban jársz.
2016. szept. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!