Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ha egy férfit érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha egy férfit érdekel egy nő, akkor mindig keresi?

Figyelt kérdés
Azt látom hogy ha mások nem is mindig randiznak, de a férfi felhívja telefonon, vagy üzenetet ír. Engem meg csak akkor keresnek ha szükségem van rájuk, de ez nem mindennapos. Sőt sokszor látom hogy fent van Facebookon még sem írna üzenetet.
2016. aug. 30. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Mind a két félre igaz és ha kölcsönös is, hogy ha fontosak egymásnak, akkor keresik egymást!

Ha nem keresnek, nem vagy fontos számára!

2016. aug. 30. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Eleinte amíg még nem járunk, szerintem a férfinak kellene keresnie. De ha már járnánk, akkor én is keresném.
2016. aug. 30. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha magamból indulok ki, mikor megvolt az első randi olyan pasikkal ahol kölcsönös volt a vonzódás akkor már a randin megkérdezte tőlem a következő talin lenne-e ilyen olyan programra kedvem vele menni, és folyamatos volt onnantól a kontakt egymás között, és nem volt semmi kétség egymás között. Viszont, ha nem jöttem be valainek, vagy egyáltalán nem keresett vagy csak hébe hóba, ha esetleg beakart próbálkozni egy laza szexel, ami persze nem érdekelt.

Én személyszerint ha valaki tetszett és komoly elképzelésem volt vele tartottuk a kapcsolatot minden nap akár, és igyekeztünk minél sűrűbben talizni, de ha nekem nem tetszett megmondtam neki a randi másnapján, sorry jól éreztem magam vele de sajnos nem ő az esetem.

De ez a hébe hóba jelentkezés, hol keres hol nem számomra sehogyse tiszta sor, és én az ilyeneket nem venném komolyan. Vagy ismerkedünk vagy nem, jobb az ilyet tisztázni, most akkor mi is van és hogyan tovább.

2016. aug. 30. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Léteznek nagyon introvertált, visszafogott, félénk emberek, akik csak nagyon ritkán keresik akár azt akivel randiznak éppen, akár a párjukat is. Ők olyanok, hogy nem keresik minden nap a másikat. Nem azért mert ne szeretnék, hanem azért mert nincs igényük arra, hogy folyamatosan a másikon lógjanak

2016. aug. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!