Ha egy fiút érdekel egy lány, akkor azt mindig minden esetben keresi?
A legtöbb baártnőm azt mondta, hogy ha szeretne tőlem valamit és érdekelném, akkor keresne, írna minden nap, érdeklődne stb.... Viszont van sok fiú ismerősöm akik azt állítják, hogy ők is szoktak néha macsóskodni és nem akarják azt a látszatot kelteni, hogy érdekli őket a csaj, szóval "bunkóznak". Ebből mennyi a valóság?
Randiztunk párszor, de amúgy is mondtam a srácnak, hogy nem szeretek vele fbon beszélni, inkább az élő dolgok híve vagyok.
Mi legyen a taktika? Várjam míg ő ír? Hétfő óta nem beszéltünk. 22L
Amúgy ne taktikázz!hülyeség és elrontasz mindent.
Ha tetszik keresd ha nem akkor ne.
Kedves kérdező!
Majdnem annyi idős vagyok, mint te és régen pont így álltam a dolgokhoz.
Randiztatok párszor, szóval még nem olyan régi az ismeretség,annyira nem ismeritek egymást. Ez a romantikus lányregényes éjjel-nappal nyomulás valakire, akit nem is ismerek szerintem nagyon ritka, inkább azoknál látom akik szexre hajtanak, vagy mind1 csak legyen már kapcsolat. Az én véleményem, hogy inkább akkor keres egy srác minden nap, ha szerelmes beléd és már kötődik hozzád stb.
A helyedben ráírnék, hogy " Szia! Pár napja nem hallottam felőled, nem futunk össze? Puszi" v. valami hasonló szöveggel.
Ez az egész kombinálás olyan felesleges, legyél őszinte és mond, amit gondolsz. Ha szeretnél vele találkozni sé beszélni, mond meg neki, hogy szeretnéd látni, ha nemet mond, akkor tudod mi a helyzet. Ez a legkevésbé stresszmentes módszer szerintem, nem kell kombinálni.
Sok szerencsét! :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!