Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiút érdekel egy lány,...

Ha egy fiút érdekel egy lány, akkor azt mindig minden esetben keresi?

Figyelt kérdés

A legtöbb baártnőm azt mondta, hogy ha szeretne tőlem valamit és érdekelném, akkor keresne, írna minden nap, érdeklődne stb.... Viszont van sok fiú ismerősöm akik azt állítják, hogy ők is szoktak néha macsóskodni és nem akarják azt a látszatot kelteni, hogy érdekli őket a csaj, szóval "bunkóznak". Ebből mennyi a valóság?

Randiztunk párszor, de amúgy is mondtam a srácnak, hogy nem szeretek vele fbon beszélni, inkább az élő dolgok híve vagyok.

Mi legyen a taktika? Várjam míg ő ír? Hétfő óta nem beszéltünk. 22L

2014. febr. 6. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. febr. 6. 12:49
 2/6 anonim válasza:
22 éves vagy a 21. században, ezzel nem azt akarom mondani, hogy erőltess magadra valami olyasmit ami nem te vagy, de ha NEKED tetszik akkor lépjél te. Ha TE akarsz vele találkozni, akkor mond meg neki és hajrá. Ne tedd a vállára azt a terhet, hogy MINDENT neki kell kezdeményezni. Így egyébként is gyorsabban kiderül, hogy össze illetek-e, mintha csak ülnétek a szobában és rágnátok a körmötöket, hogy most mi legyen a következő lépés. Mond hogy nincs igazam.
2014. febr. 6. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Amúgy ne taktikázz!hülyeség és elrontasz mindent.

Ha tetszik keresd ha nem akkor ne.

2014. febr. 6. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Majdnem annyi idős vagyok, mint te és régen pont így álltam a dolgokhoz.

Randiztatok párszor, szóval még nem olyan régi az ismeretség,annyira nem ismeritek egymást. Ez a romantikus lányregényes éjjel-nappal nyomulás valakire, akit nem is ismerek szerintem nagyon ritka, inkább azoknál látom akik szexre hajtanak, vagy mind1 csak legyen már kapcsolat. Az én véleményem, hogy inkább akkor keres egy srác minden nap, ha szerelmes beléd és már kötődik hozzád stb.

A helyedben ráírnék, hogy " Szia! Pár napja nem hallottam felőled, nem futunk össze? Puszi" v. valami hasonló szöveggel.

Ez az egész kombinálás olyan felesleges, legyél őszinte és mond, amit gondolsz. Ha szeretnél vele találkozni sé beszélni, mond meg neki, hogy szeretnéd látni, ha nemet mond, akkor tudod mi a helyzet. Ez a legkevésbé stresszmentes módszer szerintem, nem kell kombinálni.

Sok szerencsét! :)

23N

2014. febr. 6. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
A bnőmmel egy barátságból lett kapcsolatban vagyunk most. Jó egy éve, amikor barátok voltunk csak, szinte minden nap igénybe vettük valamelyik csevegő szolgáltatást, sms, fb. Tavaly ősz óta viberen nap mint nap, amikor csak lehetőségünk van rá, mióta egy pár vagyunk, még reggel indulás előtt is írogatunk egymásnak. Nincs adatcsomagja, de annyira nem sajnálom, így nem is erőltetem :D Lényeg a lényeg, ha két ember szereti egymást, megtalálja a módját, a kommunikációnak sztem fele-fele arányban keressük egymást. Mondjuk mi mindketten 30-on túl vagyunk, de sztem ez még intenzívebb lenne ha fiatalabbak lennénk:)
2014. febr. 6. 13:40
 6/6 Lynxx válasza:
Ha tettszel neki keresni fog,sőt mindent megtesz...ha meg nem,ne rágd magad,mert nem komoly.Olyanra figyelj aki mindíg keres,és akar téged,gondol rád,udvarol,stb...a többitől ne várj semmit se...
2014. febr. 6. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!