Van itt olyan tini lány, akit nem igazán érdekel egy fiú külseje, mert neki a belső a lényeg és lelki társat keres éppen?
Figyelt kérdés
Mondjuk én arra gondoltam, hogy előbb lazán haverkodnánk, aztán alakulna a dolog, ha nincs vonzalom, akkor is lehetünk még jó barátok is legalább. Mondjuk ritka az olyan lány, akinek a külsejét ne tudnám elfogadni, ha megkedvelem jellemre, de lányba még sajnos ilyet nem találtam. Nem azért írom, mert ronda gyerek lennék, több lánynak is bejöttem már, de elég kiábrándító, ha csak azért máris beleugrik egy lány a nyakamba, mert cuki vagyok. Az őszinte érzelmek, szerete hol marad ebben a felszínes világban manapság?2014. jan. 27. 20:52
1/5 anonim válasza:
Nincs barátom, ha nem tetszel neki akkor annak már annyi. Hiába is monják hogy nem a külső számit, ugyis azt nézik elsőnek.
2/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon nagyon nagyon szép álom!
A valóság ennél sokkal pocsékabb!
3/5 anonim válasza:
Kortól függetlenül nincs olyan lány. Mindnek csak a külső számít, esetleg még a pénz, de a belső egyiküknek sem.
4/5 Noydra válasza:
Külső vonzalom nélkül hiába leszel lelki-társ, nem lesz párkapcsolatod.
Kell az is.
3askával meg ne foglalkozz :)
5/5 anonim válasza:
Belső vonzalomból lesz a barátság, külső vonzalomból az etyepetye, a kettő harmóniájából pedig a szereteten, megbecsülésen alapuló párkapcsolat.
Találd ki mit akarsz, és akkor tudni fogod, hogy "mit kell adj" a másiknak (cserébe?).
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!