Miért vagytok ilyenek 13-14 éves lányok? Miért játszátok el, hogy ti nektek nem a külső a lényeg, hogy ti rendes lányok vagytok aztán erre meg mégis kiderült, hogy ti is csak a helyes fiúkra hajtotok, nem is a belső a lényeg nektek?
na jó,ez már gusztustalan!
Már nem elég az idősebbeket sokkolni ezzel,már ezeket is kell? A 10évesek mikor jönnek?
Ugyan már... ki nem felszínes?
Te kivel jönnél össze első randin, egy szép vagy egy csúnya lánnyal? Kérlek, ne röhögtess, én sem vagyok kigyúrt g*ci szép, átlagos. De amit itt páran leművelnek hogy a lányok milyen felszínesek már röhej.
16/f
az ötössel értek egyet,
a lányok a helyes fiúkra hajtanak, a fiúk pedig a szebb lányokra.......... pffh.. ez már a teremtés óta igy megy!!!!
szerintem meg ne általánosítsunk, mert a kommentelők felének szerintem nincs igaza.
15 éves lány vagyok, és nekem például nagyon nem a külső számít: megismertem egy helyes fiút, akiről azt hittem kincs, majd mikor már egy ideje beszélgettünk, leesett, hogy nem százas. annak ellenére, hogy helyes, én megszakítottam vele a kapcsolatot. majd megismertem egy kevésbé helyes fiút, akinek a lelke aranyat ér, és nekem ő tetszik. szerintem nem megyünk mindannyian a külsőre, úgyhogy egy "tisztelet a kivételnek" odaférhetett volna a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!