Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok tényleg a belső a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tényleg a belső a lényeg vagy csak mondjátok?

Figyelt kérdés

én 165 cm és 80 kg körüli vagyok

16F

2011. júl. 12. 02:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Külső megfog, belső megtart. Igenis számít, de nem csak az.
2011. júl. 12. 02:15
 2/10 anonim ***** válasza:
ha jó külső nincs akkor semmi sincs...
2011. júl. 12. 02:17
 3/10 anonim válasza:
TÉNYLEG!!!
2011. júl. 12. 02:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mind a kettő fontos nekik, épp úgy mint nálam.
2011. júl. 12. 03:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Lerágott csont a téma...

De amúgy valamilyen szinten mindenkinek fontos a külső, aki azt mondja, hogy egyáltalán nem, az hazudik.

Mondjuk velem már fordult elő olyan, hogy egy lány elsőre nem tetszett, aztán elkezdtem meghismerni és végül ő lett a világ leggyönyörűbb nője számomra. Úgyhogy ha elsőre nem jössz be valakinek, fordulhat a kocka, ha jobban megismer. De ezt is embere válogatja.

18/F

2011. júl. 12. 07:07
 6/10 Smartguy86 ***** válasza:

A helyzet mindig ugyanaz: Belülről rohad az alma! Aki kívül nem tudja szépnek látni vagy láttatni magát, az belül is egy roncs. ÉS roncsokkal senki nem szeret együtt lenni, főleg nem huzamosabb ideig. Hülyék is lennének, ha egy ideggörcsöt keresnének, mikor boldogok akarnak lenni.

Ennyi. Nincs csúnya ember, csak olyan, aki nem szereti magát. És aki magát nem szereti, az nem várhatja el, hogy bárki is szeresse őt...

2011. júl. 12. 07:24
 7/10 anonim ***** válasza:
A belső egy lánynak se számít, bármit is mondanak.
2011. júl. 12. 08:10
 8/10 Smartguy86 ***** válasza:
08:10 - Aztán ezt mire alapozod? Gondolod, hogy azok a nők, akik évekig vannak kapcsolatban/házasságban valakivel, azok csak arra kíváncsiak, hogy milyen csini a pofid? :DDD Ennyire ne legyél naiv...
2011. júl. 12. 08:16
 9/10 anonim ***** válasza:

ez hülyeség hogy akármit is mondanak a lányok belső nem számít...

külső megfog, belső megtart :)

számít a külső... és sztem neked is számít ha jobban belegondolsz.... egy nagyon csúnya lánnyal nem kezdenél ki te sem, szerintem.... :) egy normális, vagy szebb lányt hamarabb megnézel...

fiatal vagy még :) alacsony vagy a súlyodhoz. vag azt csinálod h leadsz pár kilót vagy átdolgozod izommá. amíg fiatal vagy, vagyis a te korodban könnyebb átdolgozni, meg le is adni. :) Szerintem időd is biztos van, akad annyi. :) Szóval hajrá :) utána tapadnak rád a csajok ;)

2011. júl. 12. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát pedig mindenhol ezt látom. Aki csúnya, az lehet akármilyen tökéletes belül, nem kell egy lánynak se (legfeljebb ha gazdag). Aki jóképű, az meg bármikor talál csajt, és bármit megtehet vele, a csaj addig nem hagyja ott, amíg nem talál egy még jóképűbb srácot.
2011. júl. 12. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!