Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha egy férfit ennyire nem érdeklek?
Én is ilyen nőt akarok, mint te!
Kényem-kedvem szerint írok, azonnal ugrasz, ha füttyentek...
És még mellé belém is szerelmesednél, a fenti dolgok végett még jobban is. Szerintem ideje lenne elővenni a jobbik eszedet, és lelépni, elköszönni tőle, és szvsz.
Nekem is az ugrott be rögtön, ahogy olvastalak kérdező, hogy ez a férfi nős vagy valamilyen módon elkötelezett.
Az biztos, hogy nem tisztelt téged azon a minimálisan elvárható szinten sem, ahogyan ezt egy normális párkapcsolatban a felek szokták.
Ne legyél buta, ne engedd, hogy ilyen egyelőtlen legyen a felállás, ne ugrálj neki, amikor csettint.
Legyen tartásod, legyél igényes magaddal szemben!
Csak azért, hogy legyen valaki, nem kell beszedni ilyen tiszteletlen, önző, sumák alakot!
Miért jó neked, ha megaláznak és hülyítenek?
Ez a "kapcsolat" nem méltó senkihez.
Minden jót
39N
Ezt már kérdezted, akkor is írtuk, hogy hagy a búsba, annyit lehet tenni, de látom, te kifejezetten igényled, hogy egy pasi miatt tudj látványosan szenvedni.
Mert ha nem így lenne, kidobtad volna.
Ennek fényében, amíg nem változtatsz semmin, csak sírsz, addig légy szíves csendes magányodban tedd ezt, ne pedig a gyakorin, mert erre senki se kíváncsi.
Pont mint te válaszokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!