Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha egy férfit ennyire nem érdeklek?

Figyelt kérdés
Facebookon mindig késő este ír, amikor már nem vagyok neten, mondtam is neki, de még is akkor ír. Mindig ki kell találnom hogy vajon akar-e randizni aznap vagy nem. Pl. este 6 órakor találkoznánk, és szól hogy neki még sem jó, de azt se telefonon, ha nem facebookon, ha találkozni akar akkor is későn szól. Egész nap nem érne rá. Szeretnék vele nappal találkozni, neki nem jó. Ha én nem találkozok vele, akkor meg megvan sértődve. Pedig napközben is fellép a facebookra, még sem írna semmit, hiába én írtam. Megírtam neki hogy rosszul vagyok, lázas vagyok, még se írt rá volna semmit, vagy fel se hívott volna.
2016. szept. 8. 12:34
1 2
 11/13 Noren1989 ***** válasza:
89%

Én is ilyen nőt akarok, mint te!

Kényem-kedvem szerint írok, azonnal ugrasz, ha füttyentek...

És még mellé belém is szerelmesednél, a fenti dolgok végett még jobban is. Szerintem ideje lenne elővenni a jobbik eszedet, és lelépni, elköszönni tőle, és szvsz.

2016. szept. 8. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is az ugrott be rögtön, ahogy olvastalak kérdező, hogy ez a férfi nős vagy valamilyen módon elkötelezett.

Az biztos, hogy nem tisztelt téged azon a minimálisan elvárható szinten sem, ahogyan ezt egy normális párkapcsolatban a felek szokták.

Ne legyél buta, ne engedd, hogy ilyen egyelőtlen legyen a felállás, ne ugrálj neki, amikor csettint.

Legyen tartásod, legyél igényes magaddal szemben!

Csak azért, hogy legyen valaki, nem kell beszedni ilyen tiszteletlen, önző, sumák alakot!

Miért jó neked, ha megaláznak és hülyítenek?

Ez a "kapcsolat" nem méltó senkihez.

Minden jót

39N

2016. szept. 8. 14:05
 13/13 anonim ***** válasza:
80%

Ezt már kérdezted, akkor is írtuk, hogy hagy a búsba, annyit lehet tenni, de látom, te kifejezetten igényled, hogy egy pasi miatt tudj látványosan szenvedni.

Mert ha nem így lenne, kidobtad volna.

Ennek fényében, amíg nem változtatsz semmin, csak sírsz, addig légy szíves csendes magányodban tedd ezt, ne pedig a gyakorin, mert erre senki se kíváncsi.

Pont mint te válaszokra!

2016. szept. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!