Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne igazán Okos férfit találni? Nem feltétlenül olyanra gondolok akinek van 10 diplomája, hanem aki tényleg okos? Neten esélytelen, szórakozóhelyen esélytelen, hol lehetne?
Itt.
Itt mindenki okosakat tud válaszolni.
Próbálkoztam már itt is...
Hát nem, nagyon nem, határozottan nem.
Neten esélytelen lol XD
Azért a logaritmust remélem vágod XD
Szia! :)
Èn a barátomat egy nagyon ratyi cset oldalon ismertem még: cset.hu-n. :D annál gázabb oldal sztem nincs is...
Ott még is tök véletlenül ismertük meg egymást. Barátom 10 èvvel idősebb nálam, nagyon nagyon jokèpű, bár nem olyan magas a 175cm-rèvel, de egymagasak vagyunk. Belsőt tekintve: hihetetlenül okos, annyira vág az esze hogy én ilyet mèg a fizikus vègzettsègű testvèremen sem tapasztaltam, pedig fizikusi phdval azért ő sem buta :D. Barátom járt közgaz egyetemre de nem fejezte be szóval nincs diplomája. De ennek ellenère nagyon sikeres, hihetetlenül okos, ès az èrzelmi intelligenciája is bőven az átlag felett van. Mindezek ellenère pedig hihetetlenül fèrfias a viselkedèse: fèrfias határozottság,magabiztosság, ès erő sugárzik belőle.
Úgyhogy ha valaki kinyitja a szemèt,azért ritkán lehet fehèr hollólat találni neten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!