Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Bp-i esti szórakozóhelyen egy jó megjelenésű jól
öltözött Férfi tényleg baromi könnyen be tud csajozni?
Én állandóan azt látom hogy a nők mindenkit
visszautasítanak az ilyen helyeken.
Persze, mert nem pasizni megyünk, hanem bulizni. x) Az utóbbi időben ezért szoktunk át a melegbárokra, mert ott legalább békén hagynak, nem botlik belénk 2 percenként vmi nyomorult dugáskényszeres farok. A leszbikus nők meg - láss csodát - nem sértődnek halálra a visszautasítástól, kapásból felfogják a nem szót, aztán békésen elköszönünk. :)
2016. aug. 19. 20:21
2/8 A kérdező kommentje:
Ha csak amitt mentek akkor nem tudnátok otthon hangos zenét hallgatni és a szobában táncolni, és boltba megvenni az alkholt, mert ez így sokkal kényelmesebb és olcsóbb lenne.
A két helyzet közti nyilvánvaló különbségeket most hagyjuk is... a lényeg: ha nem akarunk dugni/pasizni, akkor hogy képzeljük, h bulizni akarunk...? Ez most komoly? xD
2016. aug. 19. 20:31
4/8 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy mi értelme van az egésznek ha nem akartok idegenekkel megismerkedni?
Minek kell az a sok ember körétek ha csak táncolni és inni akartok?
Ezt otthon is simán megtehetnétek.
Vagy várj, gondolom az online profilotok megjelenését kell csiszolgatni és ahhoz kellenek ilyen clubokból képek.
A kérdező sosem megy el mulatni csak úgy? Emberek közé, jólérezni magát. Vagy te mindig azt nézed ilyen helyeken hogy kit lehetne hazacipelni?
2016. aug. 19. 20:43
Na jólvan, én már most kiszállok, mielőtt legyőznél a rutinoddal... khm...
A lényeg mindentől függetlenül az első válaszomban van: a visszautasítást CSAK azért kapjátok, mert nem akarunk pasizni. Pont. Ez nem nektek szól, nem ti vagytok sz.. rok, csak egyszerűeb nem akarunk pasit. (Vagy már van.)
Amúgy ha én szórakozóhely-tulaj lennék, tutira bevezetnék vmi megkülönböztető jelzést (pl. karszalagok színe) a pasizni/csajozni akaró ill. nen akaró vendégek között. Azt hiszem, mindkét nem dolgát megkönnyítené a dolog. xD
2016. aug. 19. 20:47
Utolsó,ilyen van.. már nem tudom,melyik szórakozó helyen,de,azt hiszem, szinglik éjszakájának hívták..az volt a lényege, hogy különböző színű karszalagokat adtak belépéskor,attól függöen hogy ki milyen szándékkal érkezett..kérdező,nem tudom, lehet csak rosszkor vagy rossz helyen,én teljesen mást tapasztalok..
2016. aug. 19. 21:28
Jaja, nem akarnak pasizni ,de azért úgy kirittyentik magukat mint az útszéli lotyók :vakolat smink ,seggszélig érő szoknya és csöcskidobós felső, tűsarkú. Biztos ez is a zenehallgatás meg a tánc élvezetét fokozza, véletlenül sem annak szól hogy felhívja magukra a férfiak figyelmét, nyilván ez a kényelmes viselet. És még maguknak is hazudnak az a vicc :D
2016. aug. 23. 19:45
Kapcsolódó kérdések: