Szeretnék személyi kölcsönt felvenni. De a bankok állandóan visszautasítanak. Tényleg a munkavégzés ideje miatt, vagy valami más áll a háttérben?
23 éves vagyok.
Szabad felhasználású személyi kölcsönt szeretnék felvenni, 600.000 Ft-ot.
Jelenleg 5 hónapja dolgozom a munkahelyemen (előtte 3 hónap volt, tehát nincs meg a 12 hónap).
Nettó 85k a fizetésem + 10k (cafeteria).
Nincs hitelem, nem vagyok BAR-os sem.
Határozatlan idejű szerződés.
Eddig a cibnél próbáltam, ott átmentem a rostán, rengeteg iratot kértek, 1 hónapig vártam a válaszra (több mint 20 munkanap volt) utána nagy nehezen kinyögték, hogy nem kaphatok hitelt..
Indokolni egyik sem indokol (biztos meg kell álmodni..)
#2! Ezt írtad: "Netto 85e forintos fizetessel hitelkeptelen vagy"
Akkor azt megtudod mondani, hogy miért nettó 80 ezer Ft a minimum feltétel?
Ennyi erővel ha ennyire hitelképtelen vagyok lehetne 190 ezret is odaírni, és úgy mindenki akinek van annyi jövedelme biztosan kap hitelt.
Nezd, netto 80 a minimum, te ezt 'tulteljesited' 5e forinttal. Oke, ettol maris 'hitelkepes' vagy - csak epp nem egy draga, kockazatos (ertsd: fedezet nelkuli) hitelhez palyakezdokent, majdhogynem probaidoskent.
Vitatkozhatunk meg ezen egy par sort, de ugyis a banke a vegso szo. Megegettek mar parszor magukat a kockazatos, bedolo hitelesekkel, ertheto hogy ovatosabbak lettek.
A CIB-nél speciel éppen a 85e a minimum.
Te több szempontból is a minimumhoz vagy közel (életkor, munkában eltöltött idő, fizetés), viszont nem a minimumot vennéd fel. Esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!