Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne igazán Okos férfit találni? Nem feltétlenül olyanra gondolok akinek van 10 diplomája, hanem aki tényleg okos? Neten esélytelen, szórakozóhelyen esélytelen, hol lehetne?
Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 20:01
11/24 Noren1989 válasza:
Sehol sem, tudod, okos férfiak csak ott léteznek, ahol a megértő, kedves, intelligens nők.
12/24 anonim válasza:
Az okos férfiakra sajnos nincs igény, mert azok gondolkodnak, nem csak a nők kéréseit teljesítik és igényeiknek megfelelően táncolnak. Pl. a gyári munkások többsége akik a nőjük körméért is güriznek éjszakai műszakban is.
13/24 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit jelent neked az okos szó. Erre így nem lehet válaszolni, mert mindenkinek más az okos.
14/24 anonim válasza:
Van két diplomám. Németországban dolgozom programozóként,
Okos épp nem vagyok, de írhatsz.
15/24 anonim válasza:
Én mérhetetlenül nagyon okos vagyok.
17/24 anonim válasza:
Engem az előző párom a youtube-on keresztül ismert meg (amikor még normális layout-ja volt és lehetett privát üzeneteket írni, és az inbox is szem előtt volt elhelyezve); szerintem egyáltalán nem lehetetlen interneten keresztül, csak nyilván mindkét oldalról nyitottnak kell lenni hozzá.
25/F
18/24 anonim válasza:
Mert hogy a nagyon okos emberek nem járnak netre. Te sem álltál be a sorba, mikor az észt osztották. :D
19/24 anonim válasza:
én neten ismertem meg az okos barátomat. szerintem egyébként pont neten lehet leginkább ilyet találni. az intelligens, okos férfiak nem nagyon járnak szórakozni, buliba, csak úgy el valahova egyedül. mint ahogy okos lányok se.
20/24 anonim válasza:
Látod itt mindenki nagyon okos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!