Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves egyedülálló férfiak! Ha lenne egy huszonéves, okos, csinos, szép lányotok. A mai (korban hozzáillő) férfiak kb. mekkora részére mondanátok neki azt, hogy nyugodtan álljon le vele?
A mai korban apukámnak nincs beleszólása, hogy kivel randizom. Magamnak választok, bízik bennem. Eddig egyik barátommal se volt gondja, de szakítás után mindig ott volt nekem és támogatott.
Szerintem ne akarj beleszólni a huszonéves lányod pasi-ügyeibe. Nyilván ha egy bunkó, aki bántja stb akkor próbalj beszélni vele, finoman, vigyázz rá. Tudom, ez kényes téma. De bízz benne, hogy jól választ. Ha pedig nem, akkor túl lesz rajta.
21/L
Én még szűz vagyok, nem volt barátnőm soha 23 éves létemre, mégis látom, hogy milyen katasztrofális a helyzet a férfiak körében. Nem önmagukban keresik a hibát, hanem a másik nemben.
Miért hiszed azt, hogy itt az oldalon szinte csak egyedülálló férfiak vannak ? már maga a kérdés felvezetésből is eléggé ez jött le hogy a férfiak..
Kedves egyedülálló besavanyodott hiztiző férfiak itt az oldalon! Én ezt igy értelmeztem..
Amúgy meg nem értem a kérdést :D Egyedül álló férfiak honnan tudnák, ha lenne lányuk, hogy kéne kezelni, ha még soha életükbe nővel se voltak ?. Nincs logika, Egész csak fantáziára épülne, vagy mások családiéletét nézve leszürni.. De egyedülálló férfi akinek semmi tapasztalata a nőknél, az nem fogja megmondani a frankót hogy ha lenne lánya
Tűzzel vassal kergetném az összes pasiját...
Ja nem... MUHAHA!
Sajnos nagyot koppantál a provokatív kérdéseddel, mert a feltételezéseid alaptalanok. Inkábbenj és fesd ki a körmeidet, azzal legalább értelmesebben foglalod el magad mint most. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!