Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves egyedülálló férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves egyedülálló férfiak! Ha lenne egy huszonéves, okos, csinos, szép lányotok. A mai (korban hozzáillő) férfiak kb. mekkora részére mondanátok neki azt, hogy nyugodtan álljon le vele?

Figyelt kérdés
Mert megérdemlik őt, illenek hozzá, rendes, normális embernek tűnnek, stb.
2016. aug. 6. 08:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nem maffiózó, drogdíler, néger vagy cigány az illető, akkor nem lenne kifogásom ellene.
2016. aug. 6. 08:49
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Én ha lenne lányom külön szocializálnám :D Nincs az hogy jajj mert a julcsinak olyan van nekem is keeel.és a többi picsogás..

A mai csávók közelébe alig engedném, valahogy betanitanám neki hogy mik az ismertetőjegyei a sötét parasztoknak. s egy megadott méret határig engedném a ruháját amit fel vehet, ha eltér, vagy kisebb, azért már komoly büntetésben részesiteném.

2016. aug. 6. 08:58
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha lenne egy huszonéves lányom, akkor jó eséllyel nem érdekelné mit mond az apja, sőt direkt összejönne egy olyan férfival, aki nekem nem szimpatikus, pusztán csak azért, hogy bosszantson. Ha azt mondanám neki, hogy X milyen rendes srác, akkor 400 méterről kerülné X-et, viszont ha azt mondanám neki, hogy ez az Y mekkora egy utolsó ganaj, akkor biztosra venném, hogy 1 héten belül már ott lenne a szája Y farka körül, úgyhogy inkább nem is mondanék neki semmit, hagynám, hogy azzal jöjjön össze, akivel akar, az abortuszt viszont ő fizeti, mert nagyfater nem leszek az hótziher.
2016. aug. 6. 09:00
 14/18 anonim ***** válasza:

megmondanám neki, hogyha jó életet akar akkor a felső 10%ból választ magának "párt". Lehúzza őket anyagilag annyira amennyire tudja. legjobb az lenne, ha összeházasodna egy milliomossal, házassági szerződés nélkül, majd 1-2 év múlva szétmennének és vinné a fele vagyonát.

igaz 4-5 évet szenvedne, de utána élete végégig jobb élete lenne, mint sz@ros alkalmazottként, aki 40 év múlva is ki lesz használva, sz@rba lesz véve.

(nem! Erre az okádék földre nekem soha nem lesz gyerekem, se fiú, se lány)

2016. aug. 6. 10:33
 15/18 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Úgy nem lehet válaszolni,hogy nem vagyok egyedülálló,és tényleg van huszonéves,szép,és csinos lányom?
2016. aug. 6. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
Természtesen azt mondanám neki, hogy keressen valami gazdag, zsíros külföldit, akinek a spermáját megédesíti a napfelkelte Capri szigetén, egy szilveszter a Times square-en vagy egy cabrio sportkocsiban a haját simogató szél.
2016. aug. 6. 10:51
 17/18 omba ***** válasza:
nem én keresek neki párt, de ha van valami változás akkor meg szokta kérdezni mit gondolok.
2016. aug. 6. 10:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre ne várj tőlük igaz választ.Addig amíg nincs gyerekük hiteles válasszal nem tudnak szolgálni.Más az amit gyerek nélkül gondolnak most és más lesz majd, amit gyerekkel együtt mondanak akkor.
2016. aug. 6. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!