Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves nők hol tudnak komoly kapcsolatban gondolkodó férfit találni? Van esetleg 50+ társkereső?
Netes társkeresők.
Édesanyám a love.hu-n találta meg a párját és már 5 éve együtt is vannak.
" Ne keress 38-as cipőboltot. Minden társkeresőn vannak 50-es emberek. Persze ezt te is tudod. Arra gondolsz innen majd rád ír a nagy ő? Ennyire nagy kihívás egy társkeresőn befizetni 3000 forintot, hogy te írhass? Én pl. 50-es vagyok. Egyedül élek, de távol tőled. Más férfiak nevében nem nyilatkozhatom, de nekem néhány hónap kapcsolat után minden nő az agyamra megy. Leginkább a csórósága és az elvárt színvonal közötti szakadék miatt. miatt. A feleségemmel lehúztam 20 évet a kölkök miatt.
Azóta csak alkalmi kapcsolatok, amiből mindig kifarolok néhány hónap után."
Kedves privi küldő 6Sándor!
Akkor valamit tisztázzunk!
1--Igen,tudom,hogy minden oldalon vannak 50-es társkeresők,de valamiért engem mindig a fiatalok találnak meg!
2--Nem volt olyan elképzelésem,hogy itt ír rám a nagy Ő! Ezt több okból ki is zárnám!
3--Azt,hogy Te 50-es vagy ,elhiszem Neked,bár nem kérdeztem és így olyan,mintha Te akarnál itt ismerkedni! De azt,hogy távol élsz Tőlem melyik magánhangzómból szűrted le? Vagy talán 6.megérzés?
4--Elég komoly bibike lehet,ha Te mindig csóró és színvonal alatti nőket fogsz ki! Talán nem óhajtanak Rád költeni?
5--Tudod,Nálam már ez egy rossz pont,hogy valaki "kölkezi" a saját gyerekét! Lehet buta vagyok,de kölykei az állatoknak van,Én legalábbis így tanultam!
6-- Az,hogy csak alkalmi kapcsolataid vannak és abból is egy-kettő kifarolsz,ez Téged minősít ! Egyszerűen alkalmatlan vagy egy párkapcsolatra!
Végezetül:Köszi ezt a rövid kis bemutatkozást,sok minden megtudható belőle a személyiségedről! Tanácsolom
Neked,legközelebb ha ismerkedsz,tájékoztasd a hölgyet az anyagi elképzelésedről és tisztázd,milyen elvárásaid vannak! Talán akkor nem hülyíted feleslegesen a nőt semeddig! Good luck! :)
A többieknek köszönöm,csak a Love.hu ismertem.
Talpra esett csajszi vagy, tetszettek a beszólásaid. :-)
Ezzel a stílussal már biztos nem vagy egyedül, vagy hamar találsz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!