Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy férfit sem érdeklek igazán?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem mindent megteszek egy férfiért, de én ezt nem kapom vissza. Értem még kis apróságokat sem képesek megtenni, pl. időben érkezni a randira. Pedig nem hiszem hogy ez olyan óriási kérés lenne. Meg nem keresnek elég intenzitással, mint ahogy szeretném. Nem kellene egész nap beszélnünk, de ha már 1 nap egy pár percet beszélnénk telefonon, az már jó lenne. De valahogy ezek közül egy se teljesül.2016. szept. 18. 16:47
1/20 anonim válasza:
Gondolom nem állsz ki magadért, ha folyton máshoz igazodsz sosem fognak emberszámba venni.
2/20 A kérdező kommentje:
Én már megemlítettem ezt, és az volt a válasz hogy ők ilyenek.
2016. szept. 18. 16:51
3/20 anonim válasza:
Akkor a válasz: Akik neked tetszenek, azok ilyenek.
Rosszul választasz, de ezen nem akarsz változtatni.
4/20 anonim válasza:
Szia
Szimplán csak rossz férfiaknál próbálkozol. Én eddig mind 2 kapcsolatomba bele adtam mindent és mit kaptam vissza? Szemrehányást és kihasználást. Ha egy férfi nem keres akkor nem érdekled igazán. Amikor szeretünk valakit akkor igenis foglalkozunk vele. Vigyázunk rá, odafigyelünk és próbálunk örömet szerezni Neki. És ha sikerül mosolyt csalni az arcára, akkor máris volt értelme a napnak. Nem olyan bonyolult ez. :)
5/20 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszolók hagyjanak, akik ide írják hogy nekem a helyes, macsó férfiak ilyenek, és hogy észre kellene vennem a kevésbé helyes férfiakat is. Én is átlagos kinézetű vagyok, és akikkel randiztam, ők is olyanok.
2016. szept. 18. 16:55
7/20 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy megadom egy random idegennek a telefonszámom.
2016. szept. 18. 16:56
8/20 anonim válasza:
Ez egyébként tényleg ilyen egyszerű, rossz helyen, rossz kategóriából választasz.
9/20 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, azok a férfiak, akiket érdekelnél meg figyelmesek lennének, nem kellenek neked.
10/20 anonim válasza:
Ki beszélt itt macsókról? Annyi a lényeg, hogy rosszul választasz. Fogadd el ezt. Senki se mondta, hogy milyet
keress, csak azt, hogy rossz embereket választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!