Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell jó pasinak lennem, hogy ilyen magánéletet élhessek?
Titokban minden pasi ilyen életre vágyik, csak sokan nem ismerik el, mert tudják, hogy nekik úgy sem sikerülne.
Nem akarok éveken át tartó komoly párkapcsolatot, nem akarok egy éjszakás kalandokat sem, úgy lenne az ideális, hogyha fiatal és jó csajaim lennének és együtt lennék velük 1 hónapig vagy 1,5 hónapig, majd amikor megunom, akkor jöhet a következő bombázó, szintén pár hétig, amíg meg nem unom és válogathatok, hogy a következő alkalmi kapcsolatom az szőke, barna, vagy vörös jó nővel legyen. Ez lenne a célom. Emellett még végül is lehet néha egy éjszakás kalandjaim, és állandó kapcsolatom is, egy olyan nő aki úgymond nem tud róla, hogy én másokkal is kavarok, de ha lebuknék vagy már nem tolerálná a sok megcsalást és lelépne, hát annyi baj legyen.
Mennyire jó pasinak kell lennem, hogy ilyen legyen a nőkkel a magánéletem? Esetleg mennyire kell pénzesnek lennem, milyen kocsi kell?
Sok erőfeszítést hajlandó vagyok megtenni, lehet eszméletlenül 10/10-es szálkás testem, az arcom alapból helyes állítólag mások véleménye szerint, 185 centi magas vagyok, a szerszámom nagy, még egyetemre járok, de csúcsszakmát végzek, a kezdő fizetésem az fél millió forint lesz. Ha még kifelejtettem valami paramétert utólag kiegészítem.
Milyen könyveket, oktatóanyagokat, személyiségfejlesztő tanfolyamokat, esetleg PUA felszedős dolgot érdemes még elsajátítanom? (Mert, hogy abba sem vagyok lusta energiát fektetni)
Nem neked kell extrának lenned, hanem ostoba, egyszerű és könnyen megvezethető nőket kell találnod. Bár készülj fel, hogy folytonos dráma lesz az életed, és idős korodra egyedül maradsz magányosan, üresen.
És tényleg nem minden férfi vágyik erre, legalább ne hárítsd másokra a saját jellemtelenségedet. Bár számomra hihetetlen, hogy ennyire felszínes, egyszerű, érzelmileg rokkant emberek is léteznek, így reménykedem benne, hogy a kérdés kamu, de legalább jól szórakozol a monitor előtt.
Nem tudom, mi a problémájuk egyeseknek. Egy férfinak ez a szint a legfelső, és tényleg erre vágyik mind, csak sokan pontosan tudják, hogy ők nem ennyire értékes férfiak, hogy ők ezt megengedhessék maguknak. Örülnek ha van 1 nő is aki szóba áll velük.
És ha majd 50 évesen megkérdezed milyen az életem, azt fogom mondani, hogy megérte, élveztem az egész életem, mosollyal az arcomon halok meg majd, visszagondolva a sok felejthetetlen pillanatra amikor jobbnál jobb nőket hódítottam meg.
De mondom, ehhez azért tényleg jó pasinak kell lenni, felső 2%-ba kell tartozni.
Uccsó, nekem nem az üres fejű, könnyű vérű, és ebből kifolyólag értéktelen nők kellenek. Legyen szép, csinos és fiatal, de emellett ne egy hülye liba legyen, hanem normális nő, hidd el, egy igazán jó pasi azokat is meg tudja hódítani. Jó, lehet, hogy hazugságokkal kell néha operálni, de ilyen az élet.
Biztos láttál valami hollywoodi filmet, de a valóság azért máshogy fest. Akik folyton cserélgetik a partnereiket, azok a legboldogtalanabb emberek és lehet, hogy huszonévesen még királyság a dolog, de harmincon túl, főleg amikor az ismerőseid szinte mind kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, akkor iszonyat f*sul fogod érezni magad.
Az ilyen pasi nem sikeres, hanem szánalmas és nem jó nőid lesznek, hanem ostoba libáid, az életed meg nem irigylésreméltó, hanem szánnivaló lesz, főleg a későbbiekben, amikor kivénhedsz és egyedül maradsz.
4-es:a dumád nagyon jó.
Amúgy kérdező:Komolyan azt hiszed,hogy egy értelmes nő nem hajt el a bús pi... fenébe,2-3 mondatváltás után?Lehet,hogy menő diplomád lesz,de,hogy a társas intelligenciádat egy hibiszkusz is felülmúlja,az is hótziher.
Ilyen hozzáállással fölszedhetsz szép, csinos nőket, de azt garantálom, hogy min üresfejű p*csa lesz. Értelmes nő nem foglalkozik az ilyen alakokkal, arra ne is számíts.
Ja, és én speciel bizonyítottan a felső 2%-ba tartozok, csak nem kinézetre, hanem IQ-ra, ami számomra sokkal többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!