Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell jó pasinak lennem, hogy ilyen magánéletet élhessek?

Figyelt kérdés

Titokban minden pasi ilyen életre vágyik, csak sokan nem ismerik el, mert tudják, hogy nekik úgy sem sikerülne.

Nem akarok éveken át tartó komoly párkapcsolatot, nem akarok egy éjszakás kalandokat sem, úgy lenne az ideális, hogyha fiatal és jó csajaim lennének és együtt lennék velük 1 hónapig vagy 1,5 hónapig, majd amikor megunom, akkor jöhet a következő bombázó, szintén pár hétig, amíg meg nem unom és válogathatok, hogy a következő alkalmi kapcsolatom az szőke, barna, vagy vörös jó nővel legyen. Ez lenne a célom. Emellett még végül is lehet néha egy éjszakás kalandjaim, és állandó kapcsolatom is, egy olyan nő aki úgymond nem tud róla, hogy én másokkal is kavarok, de ha lebuknék vagy már nem tolerálná a sok megcsalást és lelépne, hát annyi baj legyen.

Mennyire jó pasinak kell lennem, hogy ilyen legyen a nőkkel a magánéletem? Esetleg mennyire kell pénzesnek lennem, milyen kocsi kell?

Sok erőfeszítést hajlandó vagyok megtenni, lehet eszméletlenül 10/10-es szálkás testem, az arcom alapból helyes állítólag mások véleménye szerint, 185 centi magas vagyok, a szerszámom nagy, még egyetemre járok, de csúcsszakmát végzek, a kezdő fizetésem az fél millió forint lesz. Ha még kifelejtettem valami paramétert utólag kiegészítem.

Milyen könyveket, oktatóanyagokat, személyiségfejlesztő tanfolyamokat, esetleg PUA felszedős dolgot érdemes még elsajátítanom? (Mert, hogy abba sem vagyok lusta energiát fektetni)

2016. szept. 15. 13:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy jó SDT szakrendelőt is keress a környéken.
2016. szept. 15. 13:09
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Made my day :'D. Megadom az elerhetosegeimet, legyszi keress fel kiegett 50-es korodban, mikor full egyedul uldogelsz a milliod kozott, hogy elkuldhessem neked ezt a kerdest. Es csak hogy tudd... azert mert te lelkiszegeny sekelyes szerencsetlen vagy, meg ne nyugtasd magad azzal hogy "de igazabol mindenki ezt akarja".
2016. szept. 15. 13:17
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi erre vágyik.Sokuknak az a vágya,hogy egy olyan nőt találjon,aki szereti,becsüli,kívánja,felnéz rá,megértő és kiegészíti őt és teljesebbé teszi az életét.
2016. szept. 15. 13:18
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Le ne ess az EGO szintedről az IQ szintedre, mert szörnyet halsz!

"csúcsszakmát végzek, a kezdő fizetésem az fél millió forint lesz" - persze öreg, hacsak nem valamelyik politikus rokona vagy, vedd ki a biliből a kezed, mert még a jól fizető szakmákban mint az IT vagy a jog sem adnak fél millát gyakorlat nélküli friss diplomásnak!

Nem mellesleg, pontosan a te fajtád miatt gondolja sok nő, hogy a pasik mind szemetek! Önző suttyó vagy!

A legtöbb pasas pedig azért nem vágyik ilyenre, mert nem egy érzéketlen sekélyes bunkó, aki csak tárgyként kezeli a nőket, mint te. Szánalmas és szégyellni való vagy, ásd el magad!

2016. szept. 15. 13:26
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire kell unatkozni, hogy ilyen és ehhez hasonló kérdéseket taglalj több ezer karaktert sem sajnálva állandóan.
2016. szept. 15. 13:27
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
K-csög!!! /N/
2016. szept. 15. 13:27
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egészből az tűnik ki, neked nem fontos a szeretkezés és halvány gőzöd nincs is mit nyújt egy jó szeretkezés. Kb ott tartasz, mint a játszótéri kutyák. Bár, agyilag rájuk is sértő, hogy hozzájuk hasonlítalak.
2016. szept. 15. 13:32
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy ezt elolvashattam. 😂😂

27N

2016. szept. 15. 13:35
 9/24 anonim ***** válasza:

hát mindenképpen gyúrd ki magad, de ne ilyen undorítóra azért. :D vegyél kocsit, legyen szép lakásod (ha bérled az is jó, csak tényleg nézzen ki jól), és hívd meg éttermekbe stb. a szokásos dolgok, amiket filmekben látsz pl. semmi extra. persze ehhez idő kell, mert mégha fél milliót is sikerülne keresned havonta, akkor is idő mire ezeket összegyűjtöd.

oktatóanyag nem hiszem hogy kell ehhez, ha ezt mind megteszed amit írtam.

ja és persze azzal is legyél tisztában, hogy így tipikus jócsajokat tudsz felszedni csak nagy valószínűséggel, akik nem túl okosak. szóval ha ők a jócsajok neked, azok jönnek be külsőre, akkor szerencséd van.

2016. szept. 15. 13:45
 10/24 anonim ***** válasza:
86%

Ha jó pasi vagy, nem lesz ilyen magánéleted, mivel a jó pasi nem azt jelenti, hogy előnyös a külseje, és van pénze.

Az valami sokkal több, és a belső tulajdonságai sokkal meghatározóbbak, mint a külsők.

Szóval neked inkább sza.r pasinak kell lenned, akiben senki sem bízik, a nők csak a pénzéért vannak vele, aki senkinek nem jelent többet, mint egy álló fa.sz és egy teli pénztárca.

Ha erre vágysz, akkor most is élhetsz így, semmi nem tart vissza. Pl. a falusi gimis libák között már azzal te lehetsz a sztár, hogy jó egyetemre jársz, és szóbaállsz 15-16 éves kis pi.csákkal.

Mondjuk, ha nem akarsz gyereket, a helyedben a vazektómiát választanám, mint fogamzásgátlási módszert, az az egyetlen biztos, bár a nemi betegségektől valóban nem véd.

Viszont gumival kombinálva 100% hatékony, nem rohangál utánad senki pár hét múlva, hogy terhes lett, és fizetheted a gyerektartást. Mert akkor a fizetésed felétől igen hamar elbúcsúzhatsz!

Gondolom, nem a felső tízezerbe akarsz bejutni, mert oda így nem fog sikerülni. A karriered is hátráltatni fogja az életmódod és a folyamatos magánéleti botrányok, és ugye nem kell magyarázni, hogy pl. egy Kelemen Annából miért nem lesz úrinő, hiába van sok pénze. Szakmától függ, de van ahol fontos a kiegyensúlyozott magánélet, a rendezett családi háttér, és ha úgy gondolják, hogy az életmódoddal szégyent hozol a cégre, amit képviselsz, akkor kiraknak, mint a macskát.

De ennyi ésszel gondolom nincsenek ilyen ambícióid. Inkább ilyen tipikus kis aggszűz lúzer mérnökgyereknek tűnsz, aki pi.nát még csak jpeg formátumban látott, és álmodozik, hogy ba.szná meg sorra a nőket.

Aztán bekerülsz egy gyárba kismérnöknek, és az első gyártósori liba meg fog szédíteni, aki hagyja magát megdugni, és mire észbe kapsz, elvált pasi vagy, aki két gyerek után fizet gyerektartást az ingyenélő exének.

2016. szept. 15. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!