Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki alkoholizmushoz nyúl, mert nem bírja józanul elviselni a kilátástalan magánéletét? Nevezetesen azt a tényt, hogy sosem lesz csaja?
Teljesen kommersz pasi vagyok, otthonülős vesztes, mondanom sem kell, hogy csúnya. Egész egyszerűen a kutyának se kellek, és annyira kilátástalan a helyzetem, hogy az már katasztrófa, nincs is kedvem szembesülni a megalázó kudarcokkal. Jelenleg ott tartok, hogy heti 3-4 szer teljesen leiszom magam, mert nem bírom máshogy elviselni az életem.
Ismertek valakit aki hasonló cipőben jár? (és a 20as éveiben van)
Miért, ha ismerünk ilyet, akkor leszopnád?
Szedd össze magad, ember!
Én megvetem azokat, akik a pohár fenekére néznek ha problémájuk akad.
Főleg ha huszonéves vagy, akkor előtted az élet.
A csúnya pedig relatív. Egy új frizura öltözködés, ápoltság, stb stb mindenen segíthet.
Az alkoholtól viszont épp a bőr lesz csúnya. :)
Egyik nagynéném férje az alkoholhoz nyúlt, mert nem tudott feldolgozni egy őt hátrányosan ért munkahelyi változtatást, az alkohol miatt pedig agresszív lett. Emiatt a két lánya súlyosan sérült pszichésen - de lehet, hogy más sérülést is okozott nekik (akkor még kicsik voltak, de egész életükre kihatott). A nagynéném elvált tőle, sajnos nem elég korán. Már egyikük sem él, de ez a pasas tisztázatlan körülmények között halt meg, még emlékszem amikor apámat felhívták, hogy feldobta a talpát, akkor azt mondták, hogy valószínűleg öngyilkos lett.
Szerinted ezek után mi a véleményem azokról, akik probléma esetén az italhoz nyúlnak és alkoholistává válnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!