Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van aki alkoholizmushoz nyúl,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki alkoholizmushoz nyúl, mert nem bírja józanul elviselni a kilátástalan magánéletét? Nevezetesen azt a tényt, hogy sosem lesz csaja?

Figyelt kérdés

Teljesen kommersz pasi vagyok, otthonülős vesztes, mondanom sem kell, hogy csúnya. Egész egyszerűen a kutyának se kellek, és annyira kilátástalan a helyzetem, hogy az már katasztrófa, nincs is kedvem szembesülni a megalázó kudarcokkal. Jelenleg ott tartok, hogy heti 3-4 szer teljesen leiszom magam, mert nem bírom máshogy elviselni az életem.

Ismertek valakit aki hasonló cipőben jár? (és a 20as éveiben van)

2016. márc. 14. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Miért, ha ismerünk ilyet, akkor leszopnád?

Szedd össze magad, ember!

2016. márc. 14. 23:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Én nem iszom le magam, majd megöl az élet :)
2016. márc. 14. 23:26
 3/14 anonim válasza:
93%

Én megvetem azokat, akik a pohár fenekére néznek ha problémájuk akad.

Főleg ha huszonéves vagy, akkor előtted az élet.

A csúnya pedig relatív. Egy új frizura öltözködés, ápoltság, stb stb mindenen segíthet.

Az alkoholtól viszont épp a bőr lesz csúnya. :)

2016. márc. 14. 23:26
 4/14 VirágésBence ***** válasza:
59%
Olyat ismerek, aki a kudarcos magánélete miatt drogelvonóra került, történetesen a legjobb barátom. A történet kicsit hosszú, a lényeg, hogy ő is hasonlóan kilátástalannak látta a helyzetet amibe keveredett és nem bírta elviselni a fájdalmát, ahelyett, hogy tanult volna a hibáiból és tovább lépett volna könyebb volt azt mondani, hogy neki ez nem megy, szar az egész, azt csinál amit akar, máshogy nem tudja elviselni az életét és rászokott a különböző tudatmódosító szerekre, teljesen tönkrevágta magát, majd belátta, hogy ez így tényleg nem oké és elment egy elvonóra, pszichológus kezelte és egyszerűen nem érti, hogy miért kellettek ezek a felesleges körök, rendben van, hogy nem volt jó állapotban, de csak még lejjebb és lejjebb vitte magát, így kétszer olyan nehéz volt felállni és nem is sikerült elsőre.
2016. márc. 14. 23:35
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Az a férfi, aki nőkre hegyezi ki az életét az már alapból vesztes és egész életre egy ócska papucs lennél, jobb is, hogy nem kellesz senkinek. Szégyen a férfi nemre az ilyen.
2016. márc. 14. 23:36
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk a pia nyúlt hozzám azóta jól megvagyunk. 5 éve vagyok alkoholista.
2016. márc. 14. 23:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Egyik nagynéném férje az alkoholhoz nyúlt, mert nem tudott feldolgozni egy őt hátrányosan ért munkahelyi változtatást, az alkohol miatt pedig agresszív lett. Emiatt a két lánya súlyosan sérült pszichésen - de lehet, hogy más sérülést is okozott nekik (akkor még kicsik voltak, de egész életükre kihatott). A nagynéném elvált tőle, sajnos nem elég korán. Már egyikük sem él, de ez a pasas tisztázatlan körülmények között halt meg, még emlékszem amikor apámat felhívták, hogy feldobta a talpát, akkor azt mondták, hogy valószínűleg öngyilkos lett.

Szerinted ezek után mi a véleményem azokról, akik probléma esetén az italhoz nyúlnak és alkoholistává válnak?

2016. márc. 15. 00:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Majd most lesz
2016. márc. 15. 00:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Ettől nyilván sokkal jobb party leszel. De igen, könnyebb másokat hibáztatni, elmenekülni a gondok elől, mint változtatni.
2016. márc. 15. 01:00
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Mert aztán az alkohollal jobb lesz valami? Max pár óráig, aztán ugyanott vagy. Annyira szánalmas ez a hozzáállás. Értem én, hogy szarul esett a sok visszautasítás, komplexusaid vannak a külsőd miatt, nem volt még barátnőd, de 20 évesen nem lehetsz ennyire magad alatt! Állj végre a talpadra és legyél férfi, aki nem menekül a problémái elől, hanem tesz ellenük.
2016. márc. 15. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!