Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a magánéletet nem lehet keverni a munkával?
Figyelt kérdés
Például arra gondolok, hogy jobb nem munkahelyen ismerkedni férfiakkal vagy nőkkel, mivel ha netán szakítás lesz vagy probléma a párkapcsolatban akkor abból sosem sül ki jó, ha a felek még együtt is dolgoznak.2016. máj. 16. 14:24
1/5 A kérdező kommentje:
Pontosítok: nem szabad keverni?
2016. máj. 16. 14:25
2/5 anonim válasza:
Szerintem külön lehet választani. Én egy helyen dolgozok a párommal, aki egyben a főnököm is. Fél éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk tartottam tőle, hogy velem kivételezni fog vagy valami, de nem így történt. Ha le kell cseszni, akkor lecsesz engem is ugyanúgy, mint bármelyik másik kollégámat. Aztán kijövünk a munkahelyről és nem beszélünk róla. Persze, ha nem jogos a lecseszés, azt megmondom neki rögtön ott bent, és ha tévedett belátja. Szóval 100%-ban nem lehet külön kezelni, de nekünk nem okoz gondot.
3/5 anonim válasza:
Nem mindenki tudja ezt kezelni. Nalunk eppen egy honapja jott ossze egy par, es eddig a ferfival nagyon jol kijottem, sokat beszelgettunk, neha egyutt mentunk haza - most pedig mar igyekszik atnezni rajtam, hiszen allandoan jelen van a noje is. Rosszulesett eleinte, de mar csak legyintek, ha ez igy nekik jo. :) persze most mar a tobbi lannyal sem kommunikal.
23N
4/5 anonim válasza:
3-as válaszoló! Ilyen nálunk is van... Az egyik például olyan, hogy facebook-on beszélgetünk és törli a beszélgetéseket, hogy a barátnője ne lássa, hogy más lányokkal chatel. Vissza is kérdeztem, hogy a csaj komolyan elhiszi, hogy más nőkkel nem állsz szóba rajta kívül? Erre nem adott választ én meg jól kinevettem. Én nekem se mondja meg senki, hgoy kivel álljak szóba így ezt én sem tenném. De hát nem vagyunk egyformák...
5/5 anonim válasza:
Szerintem hülyeség így korlátozni magunkat, manapság amúgy is baromi nehéz párt találni, ha a munkahelyen is kizárjuk ennek a lehetőségét ,akkor még esélytelenebbek leszünk. Az élet így is épp elég korlátot rak elénk, minek korlátozzuk még saját magunkat is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!