Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyes, hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyes, hogy ezt teszem? Hogyan tudnám megint jól érezni magam és olyan magánéletet kialakítani, ami nekem a legmegfelelőbb? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Elég bonyolult helyzetben vagyok. 2 éve van kapcsolatom, de már eléggé a végét járja. A barátom elhanyagol, úgy érzem kicsit, hogy ki is használ. Egyre inkább úgy érzem, hogy elegem van az egész kapcsolatból. Vannak persze jó dolgok is, de azok már nem igazán tudják kompenzálni a negatív dolgokat. Sokszor vagyok magányos.

Egy ideje már beszélgetek egy sráccal, jól kijövünk, meg is beszéltünk egy találkozót. Nem tervezem konkrétabban (pl. csók,szex stb.) megcsalni a barátomat, egy találkozóban még nincs semmi szerintem. A probléma az, hogy eléggé össze vagyok zavarodva. Egyrészt még kötődöm a kapcsolatomhoz és nehéz elengedni, másrészt viszont úgy érzem, hogy jobb lehetne mással, de még arra sem állok készen. Azt is tudom, hogy ha szakítanék és nem lenne senki aki kicsit támogat, akkor azt se bírnám ki. Sajnos mostanában nem nagyon van olyan a környezetemben akivel megbeszélhetném a problémáimat, mindenki nagyon elfoglalt. Egyedül ez a srác van most. Ő tudja a helyzetemet, őt sem szeretném bántani se kihasználni.

Nem tudom mit tegyek. Adjatok valami tanácsot. :/ 22/L

2016. febr. 1. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szereted a még(párod), akkor esetleg érdemes lenne első körben megbeszélni vele, hogy mit érzel, mik a problémáid. Ha nem tudjátok megbeszélni, vagy nem érdekli a dolog, és nem akar semmit tenni, akkor viszont le kell zárni. Tapasztalatból mondom, hogy le kell zárni, magadban is, hagyni kell időt, amig végleg új útra tudsz lépni. Egyik kapcsolatból a másikba lépni - igy utólag már én is látom - nagyon nem jó ötlet.
2016. febr. 1. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Mint a majmok, ha nincs másik ág a kezedben, akkor nem lendülsz tovább. Esetedben az ág egy másik pén... akarom mondani pasi. Persze, nincs abban semmi rossz, ha a társad háta mögött, sunyi mód idegenekkel találkozgatsz, hazudsz arról, hogy kihez, hova mész, elvégre KONKRÉTAN nem tervezed megcsalni a barátodat, ha meg mégis úgy alakul, az meg azért nem a te hibád, mert te most épp óssze vagy zavarodva. Szegényecském, én még mindig nagyon sajnállak, borzasztó sors a tiéd és még el is vagy hanyagolva... hogy bírod?
2016. febr. 1. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!