Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden nő kifejezetten helyes barátot magának? Miért nem jó neki egy átlagosabb?
:)
Amúgy nekem pl. külső szemmel tök átlagos pasim van. Én is átlagos vagyok, vagy az átlagnál eggyel csinosabb. De sose ilyen méricskélés alapján választottam párt.
Volt kimondottan csúnya pasim (és nem, nem a pénze vonzott, mindketten csóró egyetemisták voltunk, egyszerűen megszerettem) és volt adonisz-típus is, de annak gerinc pont nem jutott.
Nekem mindig jó volt az átlagos külsejű is, csak legyen meg köztünk lelkileg az a bizonyos erős vonzalom. Csak hát sajnos a jellem nem kötődik a külsőhöz, engem már vert át csúnyán átlag alatti srác is.
Az viszont igaz, hogy a legtöbb ember első látásra inkább a szebb másik neműhöz vonzódik.
"magasság"...? :D
"magasságos egek!" Én nem veszem észre, hogy nagy előnnyel indulnék, csak mert magas vagyok.
Szerintem az alkat jobban számít egy gyurmán vékony törpe üt egy melákot vagy egy magas dagit.
7#
Látok nőket 120-130 kilós férfiakkal is, de olyanokat nem ahol a nő fél fejjel magasabb. Kérdezz meg erről bármilyen nőt, hogy szívesen járna-e nála alacsonyabb férfival, meg fogsz lepődni, hogy még a 155 centi "magas" lányok is a magas, szálkás, 190 cm-es fiúkat bámulják és akarják.
"Az sem igaz, hogy nem ugyanazok tetszenek nekik."
Szerintem meg inkább ugyanazok nem tetszenek nekik. A síró, picsogó, balherék. Ez nagy különbség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!