Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi nem helyes?
Figyelt kérdés
Képeket is kérek! Thenkjú2016. jan. 31. 17:10
3/19 anonim válasza:
aki nem hasonlít egy celebre(elsősorban külföldi színész/énekes)sem.a nők finnyásak de az ízlésük mindig változtatható, manilulálható. teszem azt az én pofám láttán sem szórakozóhelyen sem az utcán nem nedvesednének be, de ha például a szennyes zoknimat fő műsoridőben mutatnák a tévében akkor még abba is szerelmesek lennének.
5/19 anonim válasza:
Szerintem a linkeltekkel semmi gond, átlagosak.
Nekem az aki folyton búvalbélelt, sosem mosolyog. Meg ha még valamit kell mondanom, akkor a kamaszbajusz. Azt már le kell szedni:)
6/19 anonim válasza:
Alacsony és magas pasi is lehet helyes.
8/19 anonim válasza:
Csak a 'celebeket' szeretik a nők ja.
Aki nem híres vagy gazdag annak nincs is nője. Olyan szánalmasak vagytok komolyan.
Nem helyes, aki alacsony (175 cm alatt, de inkább 180), aki kövér, aki ápolatlan.
9/19 anonim válasza:
8-as én azt írtam hogy elég hasonlítani példa: a Bieber klón jelenség....egy bő évtizede az ilyen cicafiúkon nevettek a csajok ma már egy valós kategória a kapós srácok listáján... de személyes példa : egy haverom tök úgy néz ki mint John Newman. Annó kb lúzerjani volt a nők körében kimondva kimondatlanul....aztán mióta a hasonmása berobbant azzal a Can you love me again-es számmal azóta úgy jár ágyról ágyra hogy ő a "magyar John Newman"
10/19 A kérdező kommentje:
Képeket is szeretnék éles határvonalat szeretnék felállítani arra vonatkozóan, hogy mi nem helyes. Ne a legrondábbat linkeljétek, hanem a határeset, de mégse tetszik, mert. Szóval kifejtős, képválaszolós válaszokat szeretnék!
2016. jan. 31. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!