Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen pasi nem helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi nem helyes?

Figyelt kérdés
Képeket is kérek! Thenkjú
2016. jan. 31. 17:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%
az alacsony...
2016. jan. 31. 17:12
 2/19 anonim ***** válasza:
a magas..
2016. jan. 31. 17:13
 3/19 anonim ***** válasza:
24%
aki nem hasonlít egy celebre(elsősorban külföldi színész/énekes)sem.a nők finnyásak de az ízlésük mindig változtatható, manilulálható. teszem azt az én pofám láttán sem szórakozóhelyen sem az utcán nem nedvesednének be, de ha például a szennyes zoknimat fő műsoridőben mutatnák a tévében akkor még abba is szerelmesek lennének.
2016. jan. 31. 17:17
 4/19 anonim ***** válasza:
2016. jan. 31. 17:17
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem a linkeltekkel semmi gond, átlagosak.

Nekem az aki folyton búvalbélelt, sosem mosolyog. Meg ha még valamit kell mondanom, akkor a kamaszbajusz. Azt már le kell szedni:)

2016. jan. 31. 17:23
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Alacsony és magas pasi is lehet helyes.
2016. jan. 31. 17:24
 7/19 anonim ***** válasza:
Arcra például. Jaja.
2016. jan. 31. 17:26
 8/19 anonim ***** válasza:
56%

Csak a 'celebeket' szeretik a nők ja.

Aki nem híres vagy gazdag annak nincs is nője. Olyan szánalmasak vagytok komolyan.

Nem helyes, aki alacsony (175 cm alatt, de inkább 180), aki kövér, aki ápolatlan.

2016. jan. 31. 17:38
 9/19 anonim ***** válasza:
8-as én azt írtam hogy elég hasonlítani példa: a Bieber klón jelenség....egy bő évtizede az ilyen cicafiúkon nevettek a csajok ma már egy valós kategória a kapós srácok listáján... de személyes példa : egy haverom tök úgy néz ki mint John Newman. Annó kb lúzerjani volt a nők körében kimondva kimondatlanul....aztán mióta a hasonmása berobbant azzal a Can you love me again-es számmal azóta úgy jár ágyról ágyra hogy ő a "magyar John Newman"
2016. jan. 31. 17:45
 10/19 A kérdező kommentje:
Képeket is szeretnék éles határvonalat szeretnék felállítani arra vonatkozóan, hogy mi nem helyes. Ne a legrondábbat linkeljétek, hanem a határeset, de mégse tetszik, mert. Szóval kifejtős, képválaszolós válaszokat szeretnék!
2016. jan. 31. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!