Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen pasi nem helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi nem helyes?

Figyelt kérdés
Képeket is kérek! Thenkjú
2016. jan. 31. 17:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyéne válogatja. Aki neked nem helyes, nekem még lehet az, hiába linkelgetünk. Ha 50-50 az arány, akkor hogy döntöd el, hogy nekünk az most helyes, vagy nem?
2016. jan. 31. 18:02
 12/19 A kérdező kommentje:
csak érdekel. ezt most felejtsük el, hogy mindenkinek más a határeset! Az most nem érdekel!
2016. jan. 31. 18:05
 13/19 anonim ***** válasza:

mért nem dobod fel ide a képedet és megmondják hogy helyes vagy e ? úgyis ezen aggódsz mindenki tudja....

Amúgy meg mindenkinek más a helyes! nincs általánosan olyan aki mindenkinek bejön, akár elfogadod ezt akár nem....

2016. jan. 31. 18:31
 14/19 A kérdező kommentje:
dobja a halál. :D
2016. jan. 31. 18:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát most ahogy körülnéztem a szobámban a zenekaros posztereimen ( be van terítve velük az egész szoba, közel 150 banda poszterével ) csak 3-4 olyan srác van köztük, akire azt mondom, hogy helyes. Sajnos nálam is relatív, hogy mi helyes, mert nem ismerem őket, és nekem rohadtul számít hogy milyen a viselkedésre... Nem baj hogy annyira nem néz ki jól, a kisugárzás ROHADTUL változtat. Pl Jackoby Shaddix MARHÁRA nem helyes, még is bejön, mert egy őrült fazon. :D Ugyanez mondható Fred Durst-ra is, sőt, ő kifejezetten ronda. Még a break stuff idejében elviselhető volt, de amúgy nagyon csúnya mint férfi. :D Meg is valahogy bejön nagyon... :D Na jó és akkor a többi zenekaromról is egytől-egyig elmondhatom, hogy nem helyesek a basszerosok, dobosok, stb, mert túl jelentéktelenek. Mindegyikre tudnám mondani hogy nem helyes. Mondjuk:

[link]

[link]

Mondok egy jó példát... Etalon pasi, benne van a top 5ben, ott van Siklósi Örs, az AWS énekese. Magyar modern metál banda. Nagypn jók. Nem egy ismerősöm kezdte úgy, hogy hűűű... Öööööhhhhööörs... Jó, pár hónap elteltével; amúgy Örs rohadtul nem néz ki jól. És basszus még pocakos is. És büdös. De rohadtul bejön és kész. :D ( és akkor szokták észrevenni Ronit, a dobost :D :D )

De száz ilyet tudok mondani. Aki helyes, az a Hámori Dávid például ( fish és sunset dobosa ) de valahogy mint pasi... Nem jön be. Ez ilyen.

Na ez egy burkolt metál-zene oktatás volt, köszöntem.

19/L

2016. jan. 31. 20:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi 15! A Tied volt az eddigiek közül a legértelmesebb.
2016. jan. 31. 20:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, lehet a 15 ös volt a legértelmesebb válaszoló, ebben igazat adok. De jön egy k@rva nagy DE, ezeknek az embereknek is van barátnőjük, ők szerinted így nyilatkoznának a kérdésedre mint a 15 ös válaszoló? Ezen gondolkozz el....

(kisegítelek, a barátnőjeik mind helyesnek tartják őket)

2016. jan. 31. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem Brad Pitt sose tetszett.Fiatalon nekem túl bájgúnáros volt,50 felett meg jópárszor úgy nézett ki Angie mellett,mint egy random hajléktalan a máltaiból.

Alexander Skarsgard se tetszett sose,se fiatalon,se most.Nekem a szőkék nem tetszettek sose 90%ban,akár zöld,akár kék szemük volt.Legtöbb barna hajú és kék szemű pasi se tetszik,de kivételnek van egy orosz színész is-akinek hirtelen nem ugrik be a neve-.

Pl. Wayne Rooney még egyáltalán nem helyes,de anno David Beckhamért se pisiltem be,most se.

2016. jan. 31. 21:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálam a nem helyes kategória, aki nem jön be. Nincs határeset, de... Külsőre 2 perc alatt eldöntöm, bejön-e a pasi. Ha nincs mögötte semmi, akkor lehet akármilyen jóképű, lapát. Az meg az első 15 perc. De hogy válaszoljak, a Justin Bieber, Fluor Tomi, akciósztár, kigyúrt, szolizott és a másik véglet, a büdös, igénytelen undorít. Szerintem róluk kár linkelni, úgyis gondolom képben vagy.
2017. márc. 26. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!