Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy helyes pasi oda megy hozzátok a buliba és táncolni hív elmentek vele?
Nos, van még hozzá fűzni valóm :D Szóval, nem nagyképűségből mondom, de tudom magamról, hogy jól nézek ki, a másik az, hogy izmos mert már régóta foglalkozom testépítéssel, bulikban általában elegánsan jelenek meg, ing az minimum, de általában zakót is veszek farmerhoz ing párosítás amugy.. na mind1 ezt az egészet azért írtam le,hogy legyen egy kis elképzelni való. Nos már többször is meg esett velem, hogy buliban táncoltam a barátaimmal és kiszúrtam egy szép lányt. Volt, hogy többször egymásra pillantottunk, de ennyi. Aztán azon, agyaltam, hogy hogyan menjek oda hozzá, persze hangos zene van, egy normális beszélgetést nem lehet lezavarni, valamilyen jó első benyomást kéne mutatnom. Ha simán oda megyek hozzá, mosolygok rá és megkérdem tőle, hogy táncolsz velem(és megfogom a kezét és gyengéden magamhoz húzom) ez lányok mennyire lenne szimpatikus nektek? Most nem a ribikre gondolok, mert sajnos azok is vannak, de én inkább különleges lányokat szeretem, aki még, ha úgy van egy csókot sem enged meg nekem, szeretem ha teperni kell egy csaj után. Csak a kezdeményezéssel van amúgy gondom, beszélni tudok, nem vagyok egy iq fighter. Szóval lányok?
18F
Én félénk vagyok De amit leírtál tetszene. Szerintem jó stratégia :)
18
Szerintem menj oda nyugodtan, kérdezd meg, akar-e táncolni, ha igen, szuper, ha nem, akkor kívánj további jó szórakozást és lépj le, nem olyan nagy dolog ez, nem kell izgulni.
(Én pl biztosan nemet mondanék, mert nem szoktam táncolni :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!